Šaty a boty

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Týnka66
19.7.22 08:57

Šaty a boty

Zdravím vás děvčata :srdce:
Chtěla jsem se zeptat jaké boty by se hodilo k těmhle šatům?
V sobotu jdeme na oslavu narozenin a nevím jaké boty :nevim:
Po případ poraďte i nehty chtěla jsem červené ale uvidím no
Děkuji vám

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4814
19.7.22 09:11

No když pominu, že se podle mě v tom dlouhém rukávu upečeš :nevim: Tak záleží, co to bude za oslavu - jestli zahradní party „u babičky na zahradě“, tak klidně žabky nebo sandálky, jestli večeře v luxusní restauraci, tak spíš lodičky. Nehty neporadím, já červené nemám ráda, šla bych jen do něčeho decentního :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
19.7.22 09:14

Nějaké páskové 100% nebo přinejhorším baleríny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
19.7.22 09:23

A nerozšiřují tě ty šaty zbytečně? Vím, že se na to neptáš, ale přijde mi, že ti vůbec nelichotí…

Boty bych vzala nějaké sandálky na klínku v černé barvě, nehty bych udělala decentní tělové, červenou už určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
19.7.22 09:23

Paskove, co nejjednodušší, pokud možno v telove barve. Šaty pridavaji na objemu, takze bych vyrovnala spodek robustnejsi, ale aby to zas neshodilo ty volany, takže platforma nebo treba silnejsi podpatek.

Pokud bys chtela byt aktualni, tak na zapade se ted nosej i v lete kozajdy, takovy jako country styl ;)

Nehty ani žadny dalsi doplnek uz by nemely byt cervene, zalezi na tvem stylu, jestli chces byt trochu punk nebo lady

Kazdopadne, at se oslava vydari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
19.7.22 09:27

Vzala bych paskove, telove, nehty svetle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42150
19.7.22 09:29

Rozhodně už nic červeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14557
19.7.22 09:31

Určitě jednobarevne, bud černé, nebo bezove. Bez jakýchkoli ozdob. Typ boty - sandalky, baleriny, lodičky vyšší nebo nízké. Ale musí ty boty byt opravdu basic, hladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Týnka66
19.7.22 09:36

Oslava má být v restauraci takový menší sál.. No ty šaty si myslím že mě nedělají jako by tlustou já mám takovou postavu mám 70kg tak si myslím že mě právě akorát sedí děkuji vám za radu :oops: ty nehty údělem takové tělové máte pravdu další červená asi ne

• Citovat
  • Upravit
14557
19.7.22 09:42

@Týnka66 hele a co na ně použít nějaký široký pásek? Zvýraznil by ti pas a určitě by to pak nepůsobilo tak, že ti ty šaty jakoby kradou postavu. Jinak velikostně ti sedí, ale ta postava se v nich slévá a to je asi to, co holkam ve skutečnosti vadí, když píšou, že tě dělají tlustou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
19.7.22 09:45
@Týnka66 píše:
Zdravím vás děvčata :srdce:
Chtěla jsem se zeptat jaké boty by se hodilo k těmhle šatům?
V sobotu jdeme na oslavu narozenin a nevím jaké boty :nevim:
Po případ poraďte i nehty chtěla jsem červené ale uvidím no
Děkuji vám

Myslím že tě tenhle typ šatů rozšiřuje..já mám 56 kg, a taky mám tyto šaty - ne přesně, ale styl stejný a jsem v nich jako selka.

Ale k dotazu - černé lodičky, či tělové.

Když to bude na trávě někde, tak nějaké hezké baleríny- černé, béžové..

Hlavně už ne červeného nic.

Nehty bych dala světlé, ale to neporadím, nelakuji se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
19.7.22 10:17

Boty černé, buď lodičky, baleríny nebo nějaké páskové sandály, ale hlavně jednobarevné bez nějakých dalších zdobení. Červeného už bych k tomu nebrala nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
19.7.22 10:24

Černé páskové sandálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
19.7.22 10:24

Pasek bych taky dala! Na IG je spousta profilu stylistek a radi vzdy, ze zvyraznovat pas, proste abys nebyla balon, ze ktereho trci nohy. A neni to o vaze, jde o opticky dojem. Dobre radi treba pani z „reknianostylu“ (diky ni jsem zacala tricka davat za sukni, kalhoty a fakt to vypada stokrat lip, nez ze sebe udelat neforemny pytel ;) ).

Urcite bych nebrala baleriny. A urcite ne cernou. A ani cervenou. Ja tedy lodickova nejsem a zalezi, jak se treba na podpatcich pohybujes, ono mit je a chodit v nich jako zaba celkovemu dojmu taky moc neprospeje. Ale samozrejme, ze kdyz se zvysis a nohy protahnes, lip to vypadat bude. Volila bych neco paskoveho nebo neco na platforme, k te cervene bych se asi nebala ani hnede, ale hrozne zalezi na odstinu. Nehty hodne decentni, klidne nude nebo bych brala i berzbarvy lak, vsak vyrazna budes i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
19.7.22 10:40

Volila bych vse v telove, svetle bezove barve. Paskove boty, malou kabelku, i nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat