Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No předpokládám že to auto nemáte ihned vyhřáté takže třeba po dnešní noci kdy bylo u nás -13 bych dítě bez kombinezy do auta nedala
@Ennny píše:
No předpokládám že to auto nemáte ihned vyhřáté takže třeba po dnešní noci kdy bylo u nás -13 bych dítě bez kombinezy do auta nedala
Auto bude vyhrate!24 stupni
Příspěvek upraven 21.01.19 v 12:54
@Petya Do autosedačky se nemá teplá kombinéza dávat nikdy, je to nebezpečné pro dítě protože správně nedotáhnete pásy. Já mám půlroční a do autosedačky jí obléknu fleecový overal (jenom na tělo) k tomu teplou čepici, botičky, rukavice a zakrýt peřinkou (pozor peřinka nesmí být pod pásy autosedačky i to jsem už viděla) a i když jsme jely v -9 tak nikdy neměla studeného nic kromě nosu.
@Ennny píše:
v kombinéze nemá dítě v autosedačce, co dělat.
@lucenka a jak je rozdíl mezi oteplovalovaky a bundou a kombinézou?
@Heivka píše:
@Petya Do autosedačky se nemá teplá kombinéza dávat nikdy, je to nebezpečné pro dítě protože správně nedotáhnete pásy. Já mám půlroční a do autosedačky jí obléknu fleecový overal (jenom na tělo) k tomu teplou čepici, botičky, rukavice a zakrýt peřinkou (pozor peřinka nesmí být pod pásy autosedačky i to jsem už viděla) a i když jsme jely v -9 tak nikdy neměla studeného nic kromě nosu.
Ja taky jsem si mislila,ze to ne muze s kombineza,protoze je nebezpecne!Av obchodi je teplo!
Když ráno vezu dceru do školky, ročního v pyžamu dávám do kombinézy a nohy přikryju tenkou dekou. Sice auto nahřívám předem, ale za tu chvilku to moc nepomůže. Já si taky beru bundu ![]()
Jo a mám samozřejmě kombinézu, kde dostanu pásy pod ní, jinou bych nedala ![]()
@Ennny píše:
I když je takhle mínus, tak má teplejší rifle ( pod tím většinou legíny) a mikinu. V teplém oblečení nesmí být v sedačce. Vždy beru sebou deku a tu přes ni přehodím.
Do pár minut je auto vyhřáté. Za tu dobu fakt nezmrzne.
Včera bylo mínus 6 a nedala jsem ani teplé boty. Dala jsem jí do auta pouze botasky.
@Petya píše:
Auto bude vyhrate!24 stupniPříspěvek upraven 21.01.19 v 12:54
To je skoro.moc vyhrate ![]()
Davam deti v mikince a do lehkeho fusaku, ktery pak rozepinam ![]()