Oblek pro ženicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
28.6.12 22:40

Ať se každý bere v čem chce. Jediné, co mě zatím udivilo, byl jeden brutální nesoulad, kde nevěsta měla typickou princeznovskou róbu a ten její měl pulovr a slušné kalhoty. Ale i to byl jejich vkus a jejich věc.
Já jsem každopádně v případě vlastní svatby konzervativní :lol:.

• Citovat
  • Upravit
4275
28.6.12 22:41

@rybana75 u nás to vypadalo podobně a nakonec se nechal zvyklat a nechal si dokonce ušít u švadleny vestičku (ze stejné látky, jak byly šaty) - a to bylo původně keců dost už u kupování obleku ;) a to jsme na to neměli ani moc času - potřebovali jsme svatbu hlavě rychle. a nakonec mu to moc slušelo, cítil se v tom dobře a všichni (i věčně urýpaní kamarádi) to jen chválí. tak držím palce, ať ti to dopadne podobně šťastně - ať se ti v tom líbí a ať se cítí dobře. nic víc neřeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
28.6.12 22:41

Já bych dala aspoň vestičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
28.6.12 22:42

Můj muž měl taky jen košili a kalhoty bez saka. A kravatu teda, tu měl. A bylo to v pohodě, já měla šaty laděný s ním, ne úplně klasický svatební, ale dost ofiko. Takže se to dá aniž byste vypadali neslavnostně… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
28.6.12 22:43

Je to vaše svatba, takže si oblečte to, co se líbí vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
28.6.12 22:45

Já myslím, že je to dneska jedno, hlavně abyste spolu ladili. Ale i v těch největších vedrech se ta chvilka při obřadu dá přežít v obleku a pak to může shodit. Jinak mě se líbí bílé obleky pro ženicha, v tech třeba není takové vedro. Ale pokud se v tom necítí, tak bych ho nechala v košili (ale aby s kravatou nevypadal jako když si odskočil z kanceláře).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
28.6.12 22:48
@rybana75 píše:
Tady ani tak nejde o tu chvilku, tady jde o to, že se nám to tak líbí…bez saka, jen v košili, rozepnutou u krku. :roll: :mrgreen:

jo tak proc ne? Kazdy jak chce a je mu to pohodlne ;) Pro nas to byla samozrejmost a vyzadovalo to i prostredi. Kazdopadne se clovek v takove situaci musi citit co nejpohodlneji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
28.6.12 22:50

Já bych tu košili dala bez kravaty apod. Když už, tak opravdu jednoduše. Ono s tou kravatou by mi to připadalo, že někde to sako zapoměl. :D V každým případě, hlavně se oba oblečte tak, abyste měli pohodlí a vyhovovalo to vám. :palec: My se brali začátkem července, já měla klasicky princeznovský šaty, manžel kompletní oblek a při focení byl blahem bez sebe, když si měl to sako sundat a já šla do plavek hned po hostině. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
28.6.12 23:00

Holky, dík. Ještě to promyslíme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
28.6.12 23:07

Kdyby bylo na me, tak ja se vdavam klidne v tricvrtakach a chlap v kratasak(kdyby naky byl teda :roll: ).
Jako ja nevidim duvod se brat v obleku a nacancanych princeznovskych satek, ba naopak me uz to prijde jako za dob komunismu :think:
Klidne chlapovi dej jen kosili, nejakou peknou kdyz vyberes, nic s tim nezkazis a jest ebych mu gelem rozcuchala vlasy, at je in :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4989
28.6.12 23:12
@rybana75 píše:
Tady ani tak nejde o tu chvilku, tady jde o to, že se nám to tak líbí…bez saka, jen v košili, rozepnutou u krku. :roll: :mrgreen:

no tak vidis..co jineho potrebujes vedet? vam se to libi a to je to hlavni :palec: neni co resit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
28.6.12 23:19

Ale dyt jo, jdete klidne v kratasech a tricku. Tak jak si vazite tehle chvile si asi budete vazit i sebe sama v partnerskem vztahu.
Nezlobte se na mne, ale mne tenhle liberalismus v oblekani pri slavnostnich prilezitostech doslova vyrazi dech!
Typicky cechackovske setreni na nepravych mistech.
Ti novomanzele na fotce vyjadruji aspon svuj spolecny zivoti styl a jsou originalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
28.6.12 23:29
@74paja píše:
Ale dyt jo, jdete klidne v kratasech a tricku. Tak jak si vazite tehle chvile si asi budete vazit i sebe sama v partnerskem vztahu.
Nezlobte se na mne, ale mne tenhle liberalismus v oblekani pri slavnostnich prilezitostech doslova vyrazi dech!
Typicky cechackovske setreni na nepravych mistech.
Ti novomanzele na fotce vyjadruji aspon svuj spolecny zivoti styl a jsou originalni…

O šetření nepadlo ani slovo! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
28.6.12 23:29

@74paja jake setreni? spousta chlapu nema rada oblek, citi se v nem blbe. Z jakeho duvodu by se meli citit spatne na sve svatbe? nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
28.6.12 23:31
@lucie.t píše:
@74paja jake setreni? spousta chlapu nema rada oblek, citi se v nem blbe. Z jakeho duvodu by se meli citit spatne na sve svatbe? nechapu

Asi tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný