Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rybana75 u nás to vypadalo podobně a nakonec se nechal zvyklat a nechal si dokonce ušít u švadleny vestičku (ze stejné látky, jak byly šaty) - a to bylo původně keců dost už u kupování obleku
a to jsme na to neměli ani moc času - potřebovali jsme svatbu hlavě rychle. a nakonec mu to moc slušelo, cítil se v tom dobře a všichni (i věčně urýpaní kamarádi) to jen chválí. tak držím palce, ať ti to dopadne podobně šťastně - ať se ti v tom líbí a ať se cítí dobře. nic víc neřeš ![]()
Můj muž měl taky jen košili a kalhoty bez saka. A kravatu teda, tu měl. A bylo to v pohodě, já měla šaty laděný s ním, ne úplně klasický svatební, ale dost ofiko. Takže se to dá aniž byste vypadali neslavnostně… ![]()
Já myslím, že je to dneska jedno, hlavně abyste spolu ladili. Ale i v těch největších vedrech se ta chvilka při obřadu dá přežít v obleku a pak to může shodit. Jinak mě se líbí bílé obleky pro ženicha, v tech třeba není takové vedro. Ale pokud se v tom necítí, tak bych ho nechala v košili (ale aby s kravatou nevypadal jako když si odskočil z kanceláře).
@rybana75 píše:
Tady ani tak nejde o tu chvilku, tady jde o to, že se nám to tak líbí…bez saka, jen v košili, rozepnutou u krku.![]()
jo tak proc ne? Kazdy jak chce a je mu to pohodlne
Pro nas to byla samozrejmost a vyzadovalo to i prostredi. Kazdopadne se clovek v takove situaci musi citit co nejpohodlneji ![]()
Já bych tu košili dala bez kravaty apod. Když už, tak opravdu jednoduše. Ono s tou kravatou by mi to připadalo, že někde to sako zapoměl.
V každým případě, hlavně se oba oblečte tak, abyste měli pohodlí a vyhovovalo to vám.
My se brali začátkem července, já měla klasicky princeznovský šaty, manžel kompletní oblek a při focení byl blahem bez sebe, když si měl to sako sundat a já šla do plavek hned po hostině. ![]()
Kdyby bylo na me, tak ja se vdavam klidne v tricvrtakach a chlap v kratasak(kdyby naky byl teda
).
Jako ja nevidim duvod se brat v obleku a nacancanych princeznovskych satek, ba naopak me uz to prijde jako za dob komunismu ![]()
Klidne chlapovi dej jen kosili, nejakou peknou kdyz vyberes, nic s tim nezkazis a jest ebych mu gelem rozcuchala vlasy, at je in
![]()
@rybana75 píše:
Tady ani tak nejde o tu chvilku, tady jde o to, že se nám to tak líbí…bez saka, jen v košili, rozepnutou u krku.![]()
no tak vidis..co jineho potrebujes vedet? vam se to libi a to je to hlavni
neni co resit ![]()
Ale dyt jo, jdete klidne v kratasech a tricku. Tak jak si vazite tehle chvile si asi budete vazit i sebe sama v partnerskem vztahu.
Nezlobte se na mne, ale mne tenhle liberalismus v oblekani pri slavnostnich prilezitostech doslova vyrazi dech!
Typicky cechackovske setreni na nepravych mistech.
Ti novomanzele na fotce vyjadruji aspon svuj spolecny zivoti styl a jsou originalni…
@74paja píše:
Ale dyt jo, jdete klidne v kratasech a tricku. Tak jak si vazite tehle chvile si asi budete vazit i sebe sama v partnerskem vztahu.
Nezlobte se na mne, ale mne tenhle liberalismus v oblekani pri slavnostnich prilezitostech doslova vyrazi dech!
Typicky cechackovske setreni na nepravych mistech.
Ti novomanzele na fotce vyjadruji aspon svuj spolecny zivoti styl a jsou originalni…
O šetření nepadlo ani slovo! ![]()
@74paja jake setreni? spousta chlapu nema rada oblek, citi se v nem blbe. Z jakeho duvodu by se meli citit spatne na sve svatbe? nechapu
@lucie.t píše:
@74paja jake setreni? spousta chlapu nema rada oblek, citi se v nem blbe. Z jakeho duvodu by se meli citit spatne na sve svatbe? nechapu
Asi tak. ![]()
Ať se každý bere v čem chce. Jediné, co mě zatím udivilo, byl jeden brutální nesoulad, kde nevěsta měla typickou princeznovskou róbu a ten její měl pulovr a slušné kalhoty. Ale i to byl jejich vkus a jejich věc.
.
Já jsem každopádně v případě vlastní svatby konzervativní