Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jděte třeba v teplákách, je to vaše svatba. Asi by to pak chtělo sladit stylově nevěstu i ženicha. Aby nevěsta nebyla jako princezna a ženich v teplákách. Osobně NEDOPORUČIJI košili a vestu
ženich pak vypadá jak autobusák.
Známá měla svatbu na louce, ona měla rozevláté jednosuché šaty a on lněnou košili a kalhoty. Slušelo jim to ![]()
No tak me kalhoty a kosile bez kravaty a saka pripadaji nedostatecne. Bud a nebo. Bud oblek anebo stylova svatba trebas s kvetinkami na hlave a bosa na louce ![]()
@74paja píše:
No tak me kalhoty a kosile bez kravaty a saka pripadaji nedostatecne. Bud a nebo. Bud oblek anebo stylova svatba trebas s kvetinkami na hlave a bosa na louce
Přesně! ![]()
@Naima píše:
Myslím, že svatba je opravdu v režii každého jednoho páru. Samozřejmě by měli také přihlížet tomu, v jakém stylu mají svatbu - například mám svatbu v Chr. Sv. Víta, tak tam nepůjdu v košili a kalhotách, ale pokud ji mám na úřadě či na louce, tak ať si dají klidně něco ležérnějšího, je to JEJICH pojetí svatby
. Něco jiného je například návštěva divadla, pohřbu a různých ceremonií, které nejsou v naší režii, tam bych určitě oblečené jedince ani nepouštěla, člověk občas zírá, v čem mají lidé tu drzost přijít.
Mluvíš - píšeš
mi z duše ![]()
Ahoj, moje sestra se vdávala na zámku a svatební šaty si šila sama, ve vlasech měla věneček, ženich měl světlou lněnou košili s rozhalenkou a světlé plátěné kalhoty.
Je to vaše svatba, tak můžeté být třeba nazí… Ale pokud už má oblekové kalhoty a košili, přišlo by mi dost buranské nemít sako (být chlapem). Když už, tak ať si vezme nějaké slušnější kalhoty a košili ![]()
@rybana75 ja bych chtela, aby muj partner na svatbe (jednou
) mel oblek, ale s muj kamarad se zenil v prirode, nevesta mela kremove saty, zenich mel cerne kalhoty, kremovou rozhalenku a strasne mu to sluselo a bylo to fakt NADHERNE…
takze za me, jestli mu rozhalenka nebo kosile bez kravaty nebo motylka slusi, tak proc ne?
Je to vase svatba…
![]()
Ahoj, no oblek mít nemusí, není to povinnost. Záleží na každém, v čem se cítí nejlépe. My se budem s přítelem taky za tři týdny brát, taktéž to bude skromná svatba, akorát vzhledem k tomu, že budu mít na sobě fakt super šaty, asi by mi
přišlo dost blbé, kdyby můj budoucí manžel měl jen tak něco halabala na sobě.
Koneckonců svatba je jen jednou za život, jak se říká, tak by se na ní měl člověk hezky obléknout. Ale záleží jen vás. Jinak gratuluji. ![]()
Ahoj, my budeme mít svatbu příští týden. Obřad bude na zahradě. Já mám bílé šaty né úplně princeznovské a přítel bude mít bílou košili a bílé oblekové kalhoty. Pokud není obřad na zámku, nebo v obřadní síni, tak si myslím, že si každý může vzít na sebe to v čem se cítí dobře. ![]()
Ahoj, já myslím, že je to jen a jen na Vás… pokud pro Vás není důležitý co budete mít na sobě a chcete se hlavně cítit co nejvíce pohodlně, tak bych oblečení neřešila. Ale asi bych zohlednila místo, kde budete mít obřad a taky co budeš mít na sobě ty, aby partner pak nevypadal vedle tebe blbě.
Ahoj ![]()
moje kamarádka se vdávala před 2 rokama na konci července a byli neuvěřitelný vedra. Takže ona šla jen v jednoduchých krátkých šatičkách na ramínka a její přítel měl společenské kraťasy a košili s krátkým rukávem. Neměl ji zapnutou až ke krku, ale kravatu měl a na nohách žabky. Bylo to netradiční, ale moc se mi to líbilo a slušelo jim to
A hlavně se to dá sehnat za pár peněz ![]()
Trochu inspirace
Je to tak trochu plážový styl, ale mě se to moc líbí a sama bych do toho určitě šla ![]()
Nikde není psáno, co na svatbě musíte mít za oblečení, takže když na to dojde, může být ženich třeba v pyžamu.
Je to vážně jen vaše věc. Mně teda kalhoty, kravata a košile bez saka přijde jako „polonaháč“. Zkrátka jak kdyby to sako někde zapomněl. Kdybych chtěla být společensky oblečená, tak to tu chvíli vydržím i v tom nenáviděném saku. Ale to je jen čistě můj pohled a udělejte si to tak, jak se vám líbí a v čem se budete cítit dobře. ![]()
Příspěvek upraven 17.05.18 v 13:06
My to meli takhle…pak to smaznu. meli jsme svatbu venku. neprislo mi to bez saka blby. ale byla to cerna k cernym, jina kosile by mozna vypadala blbe.
Myslím, že svatba je opravdu v režii každého jednoho páru
. Samozřejmě by měli také přihlížet tomu, v jakém stylu mají svatbu - například mám svatbu v Chr. Sv. Víta, tak tam nepůjdu v košili a kalhotách, ale pokud ji mám na úřadě či na louce, tak ať si dají klidně něco ležérnějšího, je to JEJICH pojetí svatby
. Něco jiného je například návštěva divadla, pohřbu a různých ceremonií, které nejsou v naší režii, tam bych určitě oblečené jedince ani nepouštěla, člověk občas zírá, v čem mají lidé tu drzost přijít.