Oblek pro ženicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
29.6.12 11:28

@suvik Super…tohle je přesně případ, kdy to nevypadá vůbec špatně, ba právě naopak :potlesk:. On je rozdíl, jestli je pár takto celkově sladěný nebo je nevěsta v klasické bohaté róbě a ženich je vedle ní v košili („ideálně“ s krátkým rukávem).

• Citovat
  • Upravit
29436
29.6.12 11:33
@Naima píše:
@suvik Super…tohle je přesně případ, kdy to nevypadá vůbec špatně, ba právě naopak :potlesk:. On je rozdíl, jestli je pár takto celkově sladěný nebo je nevěsta v klasické bohaté róbě a ženich je vedle ní v košili („ideálně“ s krátkým rukávem).

Přesně. Tohle vypadá fakt dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
29.6.12 12:03

My budeme mít retro svatbu, já krátké smetanovo - červené šaty a chlap černé kalhoty, červenou košili, kšandy, klobouk a červený conversky :mrgreen:
Vypadat to bude skoro tak nějak:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
29.6.12 14:26

Urcite bude bez saka vypadat lepe cerna, cervena…kosile nez bila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
29.6.12 15:09

Moc děkuji za vaše názory a postřehy. ;)
Ještě nad tím budeme přemýšlet. :roll: :mrgreen:
Já budu mít šaty samozřejmě svatební, jen né takovej ten typickej princeznovskej styl. Takový jednoduchý, dlouhý, bez obručí. Tak by asi fakt bylo blbý, kdyby byl vedle mě jen v košili. :think:
Ještě musim podotknout, že pro mě to bude už podruhé, pro přítele poprvé. A i přesto, že pro něj je to poprvé, tak chce svatbu malou a skromnou, bez velkých příprav a bez velkýho humbuku okolo. A mně je to tak nějak jednou. Jednou už to mám za sebou, tak taky nepotřebuju bůh ví co. ;)
Jsme spolu přes 8 let a v podstatě jde u nás o sňatek z rozumu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ahoso
2.7.12 13:30

Souhra

Dle etikety má mít muž oblek komplet.
Ale podle mě je nejdůležitější, ať spolu ladíte.
Pokud tedy muž nebude mít sako ani kravatu, tak bys měla volit nějaké jednodušší šaty, jednoduchý účes, atd…

• Citovat
  • Upravit
10665
6.7.12 14:39

Zdravím :kytka:
Po velkém přemýšlení jsme došli k závěru, že ten oblek je určitě vhodnější, takže jsme minulou sobotu sedli do auta jeli nakupovat a kompletní oblek už je doma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.21 15:14

Oblek pro ženicha

Jakou barvu obleku pro ženicha doporučite? Přítel má zelené oči a světle hnědé vlasy. Černou barvu určitě nechci. Ale jakou teda? Světlý nebo tmavý? Přítel módě absolutně nerozumí a já oblek nebudu vybírat s ním, abych viděla, který mu sluší a poradila mu. Děkuji za rady

Anonym, protože rodina ještě neví, že plánujeme svatbu.

• Citovat
  • Upravit
5571
4.1.21 15:18
@Anonymní píše:
Jakou barvu obleku pro ženicha doporučite? Přítel má zelené oči a světle hnědé vlasy. Černou barvu určitě nechci. Ale jakou teda? Světlý nebo tmavý? Přítel módě absolutně nerozumí a já oblek nebudu vybírat s ním, abych viděla, který mu sluší a poradila mu. Děkuji za radyAnonym, protože rodina ještě neví, že plánujeme svatbu.

to se nedá takhle napsat. Člověk může mít nějakou představu a realita je pak jiná. Chce je vyzkoušet. Mimochodem, proč nebudeš vybírat s nim? Já jsem si zrovna tohle pohlídala. I když jsme tenkrát vybírali oblek, co primárně nebyl na naší svatbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
4.1.21 15:26

Manžel si na svatbu pořizoval tmavě modrý oblek s hnědými doplňky, opasek, boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
4.1.21 15:40
@Anonymní píše:
Jakou barvu obleku pro ženicha doporučite? Přítel má zelené oči a světle hnědé vlasy. Černou barvu určitě nechci. Ale jakou teda? Světlý nebo tmavý? Přítel módě absolutně nerozumí a já oblek nebudu vybírat s ním, abych viděla, který mu sluší a poradila mu. Děkuji za radyAnonym, protože rodina ještě neví, že plánujeme svatbu.

Tak jestli není snoubenec úplně oblekový, tak hlavně nějaký univerzální neextravagantní, který bude moct využít i po svatbě třeba do divadla nebo do restaurace. Takže bych asi nedoporučovala černý lesk, kostky, bílý tuxedo nebo pepito vzor. Naopak bych docela doporučila třeba antracit, tmavě šedý, nebo třeba klidně i nějaký rozumný proužek, i když k tomu se hůř kombinuje kravata. A on i ten černý, když se vybere dobrý střih a velikost nemusí vypadat jak na funus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
4.1.21 15:41
@Anonymní píše:

To je fajn, ze mu jako budouci manzelka nechces pomoct se hezky obleknout ve vas velky den, aby vam to spolu sluselo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.21 16:08

Tak jestli je cvalík, tak bych nešla do světlého. Tmavý oblek je univerzální, tak bych zvolila asi hodně tmavě modrý, když nechceš černou. A ty budeš mít jakou barvu kytice a výzdoby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.21 16:31

Muž je štíhlý. Barva svatby je zlata a světle růžová.

• Citovat
  • Upravit
22566
4.1.21 17:33
@Anonymní píše:

A co třeba vzít v pozaz to, co chce především on? Když uz mu to chceš lajnovat, tak bys u toho výběru měla být, abys měla hlavně to, co chceš. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný