Oblékání vaše a vaší rodiny

Anonymní
11.5.26 12:37

Oblékání vaše a vaší rodiny

Ahoj. Zajímalo by mě, jakou váhu má u vás vaše oblečení. Máte svůj styl a je vám fuk, co na to ostatní? Mluví vám do toho někdy okolí? Děti, kamarádky? Slýcháte i kritiku? V jakém smyslu? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8478
11.5.26 12:41

Oblékám se jak chci já a co se mi líbí (samozřejmě vím, jaké oblečení se kde (ne)hodí). Nikdy by mě nenapadlo se oblékat podle okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9746
11.5.26 12:42

Oblečení vybírám tak, aby odpovídalo situaci a cítila jsem se v něm dobře. Značky neřeším, okolí mi do oblékání nemluví, kritiku jsem žádnou neslyšela a jestli mě někdo pomlouvá za mými zády je mi v mém věku už úplně jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
11.5.26 12:43

Nemám vkus, nemám styl, nikdo mně do oblékání nemluví.
Nebo mám možná styl „šedá myš.“ Hlavně nenápadně, pěkně zapadnout do davu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.5.26 12:45

Me je nejlip ve sportovnim, leginy, kratasy, triko. Vetsinou se tak oblekam, ale kdyz jdu treba do mesta tak to trochu prispusobim, to stejne i nejake spolecenske akce. Na okoli zrovna moc nehledim. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
11.5.26 12:52

Vubec by me nenapadlo se ohlizet na nazory nekoho jineho, co bych mela nosit, myslim, ze mam soudnost. Mam rada saty, ale i pekne rifle s topem, co se hodi k dane prilezitosti. Proc se ptas, tobe nekdo mluvi do oblekani? Jako kdyby mi treba hrablo a vyrazila nekam v necem prusvitnem nebo mini krataskach, kde by slo videt, co jsem mela k snidani, tak bych asi nejakou kritiku od kamaradky uvitala. :mrgreen: Ale zatim se teda nikdy nikdo nad mym stylem nepozastavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.26 12:52

Ještě dotaz. Je vhodná pro ženu na běhání ve městě : triko, džíny, mikina a kabelka?

• Citovat
  • Upravit
15220
11.5.26 12:54

Oblečení mám ráda, chci byt oblečené, hezky, moderně a zároveň podle toho jak se v tom cítím. Mam rada různé styly, do prace lehce elegantní, ve volný čas sportovní apod. Nikdo mi do oblékání nekecá a dávno už jsem ve věku, kdy je mi jedno co kdo o mě myslí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
11.5.26 12:56
@Anonymní píše: Více

Tak zalezi asi na stylu kabelky a mikiny, ale nic vylozene nevhodneho na tom nevidim. Co s tim ma byt udajne za problem? Taky nepises, kolik je ti let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
11.5.26 12:56

No mikina a kabelka je za mě divná kombinace…záleží na tom, jaká to je kabelka ;), jsou i sportovní, takže v pohodě…triko, džíny…co jiného by sis chtěla na pobíhání po městě obléct? to je v o. k…a nos to, co se ti líbí a ne to, co někdo říká…nemluvím teda o vhodnosti oblečení do divadla atd, tam by se mělo oblékat to, co se tam hodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.26 12:58

Nějakou takovou mikču k dzínům a takou tu velkou kabelu přes rameno :think:

• Citovat
  • Upravit
509
11.5.26 13:01

Fakt anonym? Oblékám se do toho, co mi sluší a v čem se cítím dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94

Uf, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15220

Proc by ne? Nekomu se to nelibi? Je to docela široký pojem, jsou různé mikiny, různé kabelky… Nevíme jak to máš sladěné, ale divím se, že by to někdo řešil. Vzdyt tolik lidi chodí všelijak pomodenych a nikdo se nediví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
11.5.26 13:02

Tak jestli se ti to líbí? Kdo s tím má problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková