Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
„Tu však jsem náhle viděl, že mohu pro druhého něco znamenat už jenom tím, že tu jsem, a že ten druhý je šťastný, protože jsem u něho. Když se to takhle řekne, zní to velmi prostě, ale když pak o tom člověk přemýšlí, je to obrovská věc, která vůbec nemá konce. Je to něco, co člověka může úplně roztrhat a změnit. Je to láska, a přece něco jiného. Něco, pro co lze žít. Pro lásku člověk žít nemůže. Ale pro člověka jistě!“ Erich Maria Remarque ![]()
Co nemám, to nepotřebuju - říkám dětem, když jedou na tábor nebo třeba na výlet, pro případ, že by jim něco chybělo (maminka zapomněla zabalit). Už nevím, kde jsem to slyšela. Přijde mi to vtipný, takový zocelující ![]()
„Když už člověk jednou je,
tak má koukat, aby byl,
a když kouká aby byl a je,
tak má být to, co je
a nemá být to, co není,
jak tomu v mnoha případech je.“
Klasika od Jana Wericha ![]()
@zrcadlo píše:
„Kvalitně něco udělat znamená udělat to dobře i když se nikdo nedívá!“ Zaměstnancům jsem citovala mnohokrát.
Tak to je dokonalé. Tohle bych naše dělníky nejradši nechala napsat 1000×
Život je pes a proto žít je psina ![]()
Nahoru musíš jít sám, dolu už ti pomuzou.
Trapně sem dám citát ze star wars, ale alespoň pro mě v něm je strašně pravdy. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
@GitD píše: Život je pes a proto žít je psinaŽivot je pes a my jsme jeho štěňata.
Nahoru musíš jít sám, dolu už ti pomuzou.