Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Anonymni. To je bozi nick.
Jinak samozrejme ten muj. Ma v sobe narodovectvi, socialni nadrazenost, silny pribeh, muznost, biopotraviny, spokojena zviratka a protoze jsem muz, je tam i vul.
@Premek_Orac píše:+1 hlas za me
Anonymni. To je bozi nick.
Jinak samozrejme ten muj. Ma v sobe narodovectvi, socialni nadrazenost, silny pribeh, muznost, biopotraviny, spokojena zviratka a protoze jsem muz, je tam i vul.
Tak výkvět inteligentní debaty to vskutku není, ale diskuzí o oblíbených uživatelích tu pár bylo, tak jsem měla za to, že tu nemusí být jenom pořád dokola o „jaké dáváte kapičky na prdiky“ a „dala jsem dítěti na zadek, jsem hrozná matka“
tak pardón no. ![]()
@Anonymní píše:
Tak výkvět inteligentní debaty to vskutku není, ale diskuzí o oblíbených uživatelích tu pár bylo, tak jsem měla za to, že tu nemusí být jenom pořád dokola o „jaké dáváte kapičky na prdiky“ a „dala jsem dítěti na zadek, jsem hrozná matka“tak pardón no.
To víš, tady víc potěšíš miliontou první diskuzí na téma - můžu být těhotná? ![]()
@Anonymní píše:
Tak výkvět inteligentní debaty to vskutku není, ale diskuzí o oblíbených uživatelích tu pár bylo, tak jsem měla za to, že tu nemusí být jenom pořád dokola o „jaké dáváte kapičky na prdiky“ a „dala jsem dítěti na zadek, jsem hrozná matka“tak pardón no.
A ja bych chtěla znat tvuj nick.. Tak kdo uz konečně pozve toho admina ![]()
…překlep pardón, blbne mi wifi, nikoho jsem neoznačovala cíleně, ještě to nemám promyšlený. ![]()
Příspěvek upraven 15.07.19 v 19:08
Ahoj, vyhlašuji soutěž o nejvíc zajímavý, vtipný, originální nick/přezdívku, klidně jich pište i víc. Zakládám anonymně, abych vás neovlivňovala svým nickem.