Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Většina nicků nemá žádnou invenci. Mě se líbí třeba Matka bagristy. To má invenci ![]()
@malá_holka pardón, překlep ![]()
@a12 Proč se tady každej čílí z anonymů, není to jedno jestli anonym nebo růžovákopretinka1234? No jejda, hned zavolej admina.
jsem to já, chtěla jsem se hrozně moc pobavit o něčem jiném než o miminech.
tak co, už se začnete bavit k tématu? ![]()
Tak asi záleží kdo jak si na svuj nick přišel, bud prostě podle něčeho na sobě jako mám já, nebo prostě něco plácl a hotovo ![]()
@prejeta_zaba píše:
@malá_holka pardón, překlep
@a12 Proč se tady každej čílí z anonymů, není to jedno jestli anonym nebo růžovákopretinka1234? No jejda, hned zavolej admina.jsem to já, chtěla jsem se hrozně moc pobavit o něčem jiném než o miminech.
tak co, už se začnete bavit k tématu?
Tak to s adminem byla sranda, ze joo ![]()
No a za druhy, jsou tu nejaky pravidla ![]()
@Zumpa píše:
Tuhle soutěž nejspíš nevyhraji.
Kdyby sis přidal háček na „z“ tak třeba jo ![]()
Já mám třeba Čičorečku, protože je to prostě hezká kytička
Žádný vtip ani význam v tom být neměl, já jsem nevěděla, že se to dělá
ale jinak mě obecně baví chlapi, co se popíšou jako děsný samci, který hledaj povyražení, protože ta jejich krůta jim nedá. A nick mají třeba Davíídek.
@Prof. Farnsworth píše:
Kdyby sis přidal háček na „z“ tak třeba jo
Tak ti dík! Tenhle fórek si už nějakou dobu šetřím na tu správnou chvíli a ty to takhle proflákneš… ![]()
Mně se líbí třeba žlutá paprika nebo čaj s citronem, a že k tomu mají i ten obrázek ![]()
@a12 píše: A ja bych chtěla znat tvuj nick.. Tak kdo uz konečně pozve toho admina
GábinkaCh. ![]()
@Janli píše:
Tak ti dík! Tenhle fórek si už nějakou dobu šetřím na tu správnou chvíli a ty to takhle proflákneš…
Pokud jde o mně, tak v klidu, s mým Alzheimerem mě to pobaví i podruhé ![]()