Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@katast tetování mám dvě. Jsou to symboly, které něco znamenají pro mne a nevím proč bych to měla někomu vykládat. ![]()
@katast nic, protože se mu líbí cista, nepotetovana kůže. Doufám, že u toho zůstanu.
@janickaIII píše:
@katast nic, protože se mu líbí cista, nepotetovana kůže. Doufám, že u toho zůstanu.
Doufam ze u toho zůstanu
to je zajimava myšlenka ![]()
Jakoze by te nekdo potetoval ve spanku, jo? ![]()
Ornament na lopatce, je to hezká ozdoba a v té době mi to i dost zvedlo sebevědomí. Počítám, že všichni ostatní mají životní příběhy ![]()
Mám jich už celkem dost ale všechny mají svůj význam. Od rodičů mám růži na ruce, na klíční kosti mám písmenka dětí, nad růží mám nožičky a písmenko syna který je po smrti, a na zádech mám lapač snů s peříčky. Ten pro mě smysl takové ochrany dětí.
Prosím anonym nebo smazat citlivé údaje.
@a12
co já vim co se honí manželovi hlavou, že
spíš doufám, že se třeba v 60 nezblaznim a nenechám se celá potetovat, i kdyz kdo ví.
Příspěvek upraven 12.07.19 v 11:06
@Bubla Bůčková hele mě by se můj životní příběh na tělo ani nevesel.
Něco mam, co a proc tu vypisovat nebudu. Jeden obrazek je natolik specialni, ze bych byla okamzite poznana ![]()
@katast Mám jedno tetování, společné s dcerou. Jaké a kde, psát nebudu ![]()
@janickaIII no moje máma celý život říkala fuj tetování
k 50. Narozeninám si nadělila jedno malý ![]()
Mám na zádech ornament, a na předloktí anglicky nikdy se nevzdávej a u toho pampelišku a z ní vylitavaji ptáci a proč. Protože nikdy se nevzdat je moje životní heslo, pampeliška je pro mě symbol splněných přání a ptáci symbol svobody