Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Taky si myslím, že je to nesmysl. I když se to objevilo všude. To snad ani není možný, vždyť prý pár kilometrů dál bylo velké město. Navíc, že by jeli bez peněz, bez jídla, to se mi nezdá vůbec reálné.
Taky jsem cetla policii muze zavolat i bez kreditu podle mne kdekoliv, nekam dojit pro pomoc… Moc se mi tomu nechce verit, pokud se nevypravila nejaka nesvepravna rodinka
@ka2ka píše:
Ale jo, lidi jsou hloupý
jako že někde čekají tři dny s děckama bez jídla, pití? A kdyby jim nezastavil ten kamioňák, tak tam stojí ještě teď?
@jakanas já to četla na seznamu… No člověk to nepochopí… Proč otec rodu nezvedl zadek a nekoho neodchytl nebo nedošel do nejbližší vesnice… A to že se všem vybil mobil?? Myslím si něco o nesvéprávnosti celé rodiny… ![]()
Spis si rikam, co delal ten chlap? To cekal, az zahrmi? Jako ze s detmi ceka u auta zena, to chapu, ale muz by se mel o tu rodinu postarat.
Cetla jsem to uz rano. Prijde mi to neuveritelne, tak hloupy snad nikdo neni. Clovek muze zazmatkovat a chovat se nepochopitelne, ale za tri dny snad kazda rodina vychladne a dokaze najit nejake racionalni reseni… I kdyz oni ho nasli…SOS! Zrejme si nejstarsi vzpomnel na povinnou skolni cetbu… ![]()
Tady je to i v cestine a pro me uplne nepochopitelny.Jako ze se rozbije auto se muze stat, ale ze jim jeste k tomu nefungoval ani jeden mobil? A nebo nechapu proc jeden z nich nekam nesel a nezavolal pomoc, vzdyt na dalnicich je kazdych par kilometru odpocivadlo, nebo takovej ten sos telefon.No a ta pribuzna co jim jela na pomoc a dosel ji benzin, tak ta me uplne rozesmala.https://tn.nova.cz/clanek/ceska-rodina-cekala-v-polsku-u-silnice-3-dny-na-pomoc.html
@vokishka píše:
jako že někde čekají tři dny s děckama bez jídla, pití? A kdyby jim nezastavil ten kamioňák, tak tam stojí ještě teď?
tak bez jídla a pítí proč ne? jestli si vzali pár sušenek s tím že na jídlo se staví cestou, místo peněz karty což je dneska normální
tel se jim mohl vybít ![]()
ano uznávám je to divný, ale spousta lidí nemyslí na to že zrovna jim by se mohlo něco stát
Tak já myslím, že možný to je. Mě přijde, že neměli peníze a proto čekali, až to někdo vyřeší za ně. Otázkou je, jestli tam opravdu byli tři dny, nebo si to vymysleli a řekli tomu, co jim pomohl a pak už se to s nimi táhlo. Každopádně tímhle udělali čechům pěknou reklamu. Už nejsme jen paštikáři, ale i jelita, co si nedokážou poradit s takhle banální věcí.
Četl jsem diskusi pod jedním z článků a tam někdo napsal, že kdyby jim ten polák nezastavil, tak za rok tam někdo najde orezlý vrak auta a v něm vybělené kosti.
@Ivana 85 píše:
Tady je to i v cestine a pro me uplne nepochopitelny.Jako ze se rozbije auto se muze stat, ale ze jim jeste k tomu nefungoval ani jeden mobil? A nebo nechapu proc jeden z nich nekam nesel a nezavolal pomoc, vzdyt na dalnicich je kazdych par kilometru odpocivadlo, nebo takovej ten sos telefon.No a ta pribuzna co jim jela na pomoc a dosel ji benzin, tak ta me uplne rozesmala.https://tn.nova.cz/clanek/ceska-rodina-cekala-v-polsku-u-silnice-3-dny-na-pomoc.html
Někteří lidé by neměli jezdit na dovolenou mimo českou republiku radši vůbec…
@ka2ka píše:
tak bez jídla a pítí proč ne? jestli si vzali pár sušenek s tím že na jídlo se staví cestou, místo peněz karty což je dneska normálnítel se jim mohl vybít
ano uznávám je to divný, ale spousta lidí nemyslí na to že zrovna jim by se mohlo něco stát
nejde o to, že vyrazili bez jídla a pití, ale že tam zůstali stát, bez pití tři dny? Navíc asi neměli ani kartu, protože jsem četla, že jim prý ubytování někdo musel poskytnout zadarmo a nějaký podnikatel zaplatil opravu auta. Což teda mi fakt připadá jako ujeté. Řekla bych, že si to někdo hodně přibásnil a pak vydal jako článek v tom Polsku a všichni to potom přejali.
No podle videa nevypadají moc chytře, ale kdybych byl tři dny o žízni a hladu s takovou ženou a třema dětma v autě tak taky budu vypadat vypatlaně.
Nehledě na to že nocleh v hotelu a odtah zdarma má v podstatě každý zdarma v ceně povinného ručení. Teď otázka zda bylo auto pojištěné, když ho koupili den před odjezdem.
Kdysi se mi stalo úplně to samé, zadřel se alternátor a přerval řemen. telefon se mi vybil protože na něm byla celý den navigace. A celou situaci jsem vyřešil během deseti minut. Na odpočívadle půjčil telefon, zavolal na bezplatnou linku své pojišťovny a za dvě hodiny mi přistavili odtahovku a sehnali hotel, který i zaplatili. Druhý den ráno bylo auto opravené a já po klidné noci pokračoval dál.
@vokishka píše:
nejde o to, že vyrazili bez jídla a pití, ale že tam zůstali stát, bez pití tři dny? Navíc asi neměli ani kartu, protože jsem četla, že jim prý ubytování někdo musel poskytnout zadarmo a nějaký podnikatel zaplatil opravu auta. Což teda mi fakt připadá jako ujeté. Řekla bych, že si to někdo hodně přibásnil a pak vydal jako článek v tom Polsku a všichni to potom přejali.
tak víš co možná jsou to nějaký vyžírkové co toho využili
pro si neudělat dovolenou zadarmo když to jde
@Cuddy píše:
Spis si rikam, co delal ten chlap? To cekal, az zahrmi? Jako ze s detmi ceka u auta zena, to chapu, ale muz by se mel o tu rodinu postarat.
Najednou se má starat chlap.. kde je nějaká rovnost, jí by procházka docela prospěla ![]()