Oblíbené roční období

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
9.9.23 13:10

Jestli jde jenom o pocasi, tak leto :srdce: zijeme v Irsku a nasich krasnych letnich 20 stupnu je po proprsenem jaru ohromne prijemna vec :lol: naopak podzim a zimu nemam rada, vitr je silene studeny a porad prsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
9.9.23 13:29

Podzim od mala, i to že začínala škola…listí, ořechy, kaštany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
9.9.23 13:31

Jaro. Když se začínají prodlužovat dny, krátit noci, první paprsky sluníčka, první dny v mikinach :srdce: a ta vidina, že je to „všechno hezké“ před námi, teplé jaro, léto… i léto je fajn, ale nesmí být extrémní vedra, při kterých se nedá spát :D letošní léto mi docela vyhovovalo :) a jak jsem starší, tak i podzim má něco do sebe :mrgreen: když je slunecno, barevné listí… a naopak i destivo, mlhy, pochmurno… ale pak jsou dlouhé dny s dětmi doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.9.23 13:40

Všechny. Líbí se mi to střídání a každý má něco krásnýho.

• Citovat
  • Upravit
3161
9.9.23 17:00

Jaro, teplé a slunné léto a babí léto.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
9.9.23 17:08

Léto a jaro. Nesnáším podzim, připravuje mě na zimu a zimu nesnáším ještě o to víc, pac je mi zima. Brzo tma a zima, fuj tajbl. Kdyby bylo na mě, listopad - únor úplně přeskočim nebo ještě lip, stěhuju se do teplých krajin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.9.23 17:17
@Netopýr1 píše:
Léto a jaro. Nesnáším podzim, připravuje mě na zimu a zimu nesnáším ještě o to víc, pac je mi zima. Brzo tma a zima, fuj tajbl. Kdyby bylo na mě, listopad - únor úplně přeskočim nebo ještě lip, stěhuju se do teplých krajin.

Úplně stejně to mám😅 💚

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11136
9.9.23 17:49

Vždycky jsem milovala zimu a sníh, protože ráda lyžuju, ale od té doby, co bydlím na Vysočině a musím denně řídit, tak se každý rok modlím, ať je tepla zima a nesněží :lol:. Naštěstí opravdu není sníh celou zimu, ale i tak si parkrat za zimu dost zobnu…

A protože teď bydlím na vesnici, v přírodě, začala jsem mit raději léto, nebo pozdní jaro, léto i babí léto, protože jsou dlouhé dny, člověk může být venku, na zahradě atd… třeba dneska je prostě nádherně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
9.9.23 17:59

Podzim. Svítí slunce, ale není už vedro. Barevné listí. Musí být sucho, ne bláto. Občas vítr a drak ve vzduchu. Letnímu režimu odzvonilo, kolegové a přátelé už jsou zase spolu a nejsou rozlitany po dovolených :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
24552
9.9.23 19:45

Jaro. A pěkné podzimní babí léto taky můžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
9.9.23 20:08
@Fett píše:
Miluju podzim. Je barevný a voní. Ráda se brouzdám popadaným listím. Miluju vůni čerstvě vylouplých kaštanů a vůni páleného listí. Líbí se mi ranní mlhy, když se válí po loukách. Mám i ráda, když už je dříve tma a doma se svítí, byt je pak v určitém směru útulnější. Miluju podzimní plískanice, když můžu zůstat doma s teplým čajem v ruce. Podzim je moje milované roční období :-)

Mám to úplně stejně! Navíc miluju i podzimní barvy, procházet se v přírodě jen tak ve svetru, jezdit na paddleboardu když je úplné bezvětří (na podzim docela často), kochat se při tom pohledem na zbarvené stromy v okolí, já to úplně miluju!!! Všechno mi na podzim víc voní, asi tím tlejícím listím :D, každý rok na podzim zhubnu ty letní nabraná kila z grilovaček a popíjení piva :lol:, zklidním se, jezdím každý víkend na hřiby :lol:, někdy i přes týden, chodím se zrelaxovat do sauny… celý podzim je tak báječný, ostatní roční období mu nesahají ani po paty! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17170
9.9.23 21:56

Já mám ráda každé roční období… každé počasí a líbí se mi každý den. Všechno má svoje kouzlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7672
10.9.23 00:23

Nejradši mám léto, protože zbytek roku mi je obvykle kosa a miluju když se stmívá pozdě.
Jen když jsem byla mladší, měla jsem léto spojené s posezením a kamarády u pivka venku na zahrádce, ale to už je bohužel pryč, to mi chybí hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
10.9.23 07:16

@Taky jedna Ano, podzim je prostě kouzelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.23 10:11

Léto, teplo, světlo, pozitivnější vibrace. Samozřejmě se najdou pozitiva na všech ročních obdobích, ale léto je 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová