Spolehlivost antikoncepce - co myslíte?

Anonymní
31.8.23 16:00

Spolehlivost antikoncepce co myslite

Ahoj,
Jaky mate názor na kombinace hormonální antikoncepce+pharmatex + přeruška? Myslíte že je to spolehlivé?
Děkuji za názory :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3139
31.8.23 16:02

Až se to narodí, ať se jmenuje Ježíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
31.8.23 16:31
@annlady píše:
Až se to narodí, ať se jmenuje Ježíš
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35948
31.8.23 16:53

Ještě kondom a budete to mít komplet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
31.8.23 16:55

Prřidej kondom. Ten chrání navíc před nemocema. Pokud se nemocí nebojíš tak stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
31.8.23 17:01

Tady se hrozné rozmohl nešvar radit kondom + prerusovana souloz a tady už jsou následky 🙈 proboha, lidi, šu*ejte jen s jednou ochranou, ať si to užijete… soulož není za trest, ale pro radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8874
31.8.23 17:06
@Lenkalin píše:
Tady se hrozné rozmohl nešvar radit kondom + prerusovana souloz a tady už jsou následky 🙈 proboha, lidi, šu*ejte jen s jednou ochranou, ať si to užijete… soulož není za trest, ale pro radost!

Jen s jednou ochranou v době, kdy dítě absolutně není žádoucí, je riziko. Ta doba je-střední nebo u některých dokonce základní škola :lol:, bez práce, bez bydlení s partnerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
31.8.23 17:14

Nejlepší ochrana = nesexovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
31.8.23 17:21

@truelly tady se dvojitá ochrana doporučuje každému. Za mě to je nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8874
31.8.23 17:28
@Lenkalin píše:
@truelly tady se dvojitá ochrana doporučuje každému. Za mě to je nesmysl

Proč nesmysl, když dítě fakt nechceš??? Praskne kondom, letíš pro pilulku, která jak naschvál taky selže a co pak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
31.8.23 17:29

Myslím, že jsi spolehlivě husokačena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
31.8.23 17:33
@truelly píše:
Proč nesmysl, když dítě fakt nechceš??? Praskne kondom, letíš pro pilulku, která jak naschvál taky selže a co pak? :think:

Za mě to je fakt nesmysl, obzvlášť ten kondom + přerušovaná. Jinak každý ať si dělá co chce.
Sexuálně žiju 25 let a nikdy jsem nechtěně neotěhotněla. Ano, dvakrát jsem polkla piluli, ale kdybych tehdy věděla něco o plodných dnech, možná bych ani nemusela. Mně přijde, že se z toho dělá hrozná věda. Neznám nikoho, kdo by otěhotněl z vadné antikoncepce. Znám jen takové, co ji buď neměli, nebo holka zapomněla HA. Riziko prasklého kondomu je, ale dosti malé… nevím. Nějak tenhle povyk nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.23 17:39
@Lenkalin píše:
Za mě to je fakt nesmysl, obzvlášť ten kondom + přerušovaná. Jinak každý ať si dělá co chce.
Sexuálně žiju 25 let a nikdy jsem nechtěně neotěhotněla. Ano, dvakrát jsem polkla piluli, ale kdybych tehdy věděla něco o plodných dnech, možná bych ani nemusela. Mně přijde, že se z toho dělá hrozná věda. Neznám nikoho, kdo by otěhotněl z vadné antikoncepce. Znám jen takové, co ji buď neměli, nebo holka zapomněla HA. Riziko prasklého kondomu je, ale dosti malé… nevím. Nějak tenhle povyk nechápu.

Já hlavně pořád nechápu, jak zrovna tahle dvojice funguje v praxi? To má nasazený kondom a před vyvrcholením vytáhne penis, shodí kondom a jede se ručně na břicho? :lol: vždyť to je totální nesmysl a musí to dost narušovat požitek ze sexu samotného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8874
31.8.23 17:39
@Lenkalin píše:

A uvědomuješ si, že každý je jinak plodný? Některé holce doslova stačí
otřít se o trenky a je v tom. To, že tobě to vyšlo, není 100% jistota, že to vyjde všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
31.8.23 17:42
@Barevné klubíčko píše:
Já hlavně pořád nechápu, jak zrovna tahle dvojice funguje v praxi? To má nasazený kondom a před vyvrcholením vytáhne penis, shodí kondom a jede se ručně na břicho? :lol: vždyť to je totální nesmysl a musí to dost narušovat požitek ze sexu samotného :roll:

No přesně… :roll: ale tady se radsi použije pětinásobná ochrana, co kdyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová