Sex po rozchodu s jiným

Anonymní
23.8.23 11:14

sex po rozchodu s jiným

Jsem skoro dva měsíce po rozchodu a teď mám příležitost se vyspat s jedním klukem, se kterým jsem ale před dvěmi lety spala. Nevím jestli je dobře se jít po rozchodu hned s někým vyspat, spis mi jde o odreagování se po rozchodu.
Nutno podotknout: ten typek se ke mne nezachoval pred dvěmi lety uprimne a ted se mi omluvil a nabídl znovu sex.
Asi mu blbku znovu delat nebudu

Příspěvek upraven 23.08.23 v 13:03

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1671
23.8.23 11:19

2 měsíce není hned.
Proč máš morální dilema? Na koho bereš ohledy? Na ex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
23.8.23 11:19

Po dvou měsících to není hned, ne? Proč ne… a už jsi s ním spala, číslo si nezvýšíš :lol: Jestli to bylo fajn… naopak je prima se odreagovat fyzicky a neřešit city.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34039
23.8.23 11:24
@Anonymní píše:
Jsem skoro dva měsíce po rozchodu a teď mám příležitost se vyspat s jedním klukem, se kterým jsem ale před dvěmi lety spala. Nevím jestli je dobře se jít po rozchodu hned s někým vyspat. Slo by jen o sex, ne vztah.
Mám to udělat nebo ne? :D

Ona je nějaká lhůta, za jak dlouho po rozchodu můžeš spát s někým jiným? :mrgreen: Jestli to chceš, tak jdi do toho, proč by ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15010
23.8.23 11:40

Počkat, na sex jsou nějaké plány? Pobavila mě ta formulace - teď mám příležitost…
Jinak jsi svobodná, dělej si přece, co chceš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36171
23.8.23 12:10

Jsou to dva měsíce a ne dva dny. Jestli chceš tak jdi do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
23.8.23 12:15

Jestli máš chuť, tak jdi do toho, ale nezapomeň na antikoncepci. Bylo by nepříjemné, kdyby se stala nehoda teď, kdy Ti jde jen o sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
23.8.23 12:58

Ty máš teda laťku hodně nízko. Omluvil se a všechno cajk :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5751
23.8.23 13:40
@Anonymní píše:
a ted se mi omluvil a nabídl znovu sexPříspěvek upraven 23.08.23 v 13:03

No to je nabídka snů, fakt že jo. :lol: :lol: :lol: Tohle nikdy nepochopím. Kdybys s ním někde byla a vyplynul sex ze situace, proč ne, ale jakože někdo řekne „Čau Maruš, sorry za to před lety, nedáme znova sex?“ A ty o tom uvažuješ? 8o Někdo má tu laťku teda sakra nízko. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
23.8.23 14:03

Příležitost vyspat se s nějakým klukem má skoro každá holka neustale. Někdo to využívá, někdo ne, jestli to je vhodně pro tebe nikdo tady vědět nebude.

A když ti jde jen o sex, nechápu proč řešíš jestli ti někdy ublížil nebo ne :roll:

• Citovat
  • Upravit
3046
23.8.23 14:32

Jestli jsi schopná to opravdu brát jen jako sex a nic jiného, tak proč ne.
Jak se pak budeš cítit, když to bude s někým, kdo se v minulosti zachoval blbě a nevíš, jak se zachová tentokrát, to je otázka.
Já osobně po rozchodu dost řádila a pomohlo mi to, ale byli to nové známosti.
Abys místo odreagování neotevírala nějaké jiné bolístky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.8.23 12:24
@Denny.5 píše:
Příležitost vyspat se s nějakým klukem má skoro každá holka neustale. Někdo to využívá, někdo ne, jestli to je vhodně pro tebe nikdo tady vědět nebude.

Přesně tak! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
25.8.23 12:43
@Denny.5 píše:
Příležitost vyspat se s nějakým klukem má skoro každá holka neustale. Někdo to využívá, někdo ne, jestli to je vhodně pro tebe nikdo tady vědět nebude.A když ti jde jen o sex, nechápu proč řešíš jestli ti někdy ublížil nebo ne :roll:

Sakra ten svět je nespravedlivý :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
25.8.23 12:44
@Anonymní píše:
Jsem skoro dva měsíce po rozchodu a teď mám příležitost se vyspat s jedním klukem, se kterým jsem ale před dvěmi lety spala. Nevím jestli je dobře se jít po rozchodu hned s někým vyspat, spis mi jde o odreagování se po rozchodu.
Nutno podotknout: ten typek se ke mne nezachoval pred dvěmi lety uprimne a ted se mi omluvil a nabídl znovu sex.
Asi mu blbku znovu delat nebuduPříspěvek upraven 23.08.23 v 13:03

Proc ne jestli máš chuť a zvládneš to… Nicméně spíš jiného než tohodle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.5.24 07:54

Dobrý den, všechny vás zdravím, potřeboval bych pomoci, jsem s přítelkyni rok a půl a nikdy mě nepodvedla nic takového, jednoho dne přišel den ze mi napsala ze už na to nemá za bude asi lepší konec, nakonec jsme to ani jeden bez sebe nedali a vrátili se k sobě asi po týdnu, ale co jsem zjistil teď mě šokovalo, hned první den po rozchodu se vyspala s jiným, a teď jsme ve vztahu a musím furt na to myslet, říká ze to byl sex z lítosti ale to mi vážně nejde do hlavy, tohle bych sám nikdy neudělal..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová