Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
2 měsíce není hned.
Proč máš morální dilema? Na koho bereš ohledy? Na ex?
Po dvou měsících to není hned, ne? Proč ne… a už jsi s ním spala, číslo si nezvýšíš
Jestli to bylo fajn… naopak je prima se odreagovat fyzicky a neřešit city.
@Anonymní píše:
Jsem skoro dva měsíce po rozchodu a teď mám příležitost se vyspat s jedním klukem, se kterým jsem ale před dvěmi lety spala. Nevím jestli je dobře se jít po rozchodu hned s někým vyspat. Slo by jen o sex, ne vztah.
Mám to udělat nebo ne?
Ona je nějaká lhůta, za jak dlouho po rozchodu můžeš spát s někým jiným?
Jestli to chceš, tak jdi do toho, proč by ne?
Počkat, na sex jsou nějaké plány? Pobavila mě ta formulace - teď mám příležitost…
Jinak jsi svobodná, dělej si přece, co chceš ![]()
Jsou to dva měsíce a ne dva dny. Jestli chceš tak jdi do toho.
Jestli máš chuť, tak jdi do toho, ale nezapomeň na antikoncepci. Bylo by nepříjemné, kdyby se stala nehoda teď, kdy Ti jde jen o sex.
@Anonymní píše:
a ted se mi omluvil a nabídl znovu sexPříspěvek upraven 23.08.23 v 13:03
No to je nabídka snů, fakt že jo.
Tohle nikdy nepochopím. Kdybys s ním někde byla a vyplynul sex ze situace, proč ne, ale jakože někdo řekne „Čau Maruš, sorry za to před lety, nedáme znova sex?“ A ty o tom uvažuješ?
Někdo má tu laťku teda sakra nízko. ![]()
Příležitost vyspat se s nějakým klukem má skoro každá holka neustale. Někdo to využívá, někdo ne, jestli to je vhodně pro tebe nikdo tady vědět nebude.
A když ti jde jen o sex, nechápu proč řešíš jestli ti někdy ublížil nebo ne ![]()
Jestli jsi schopná to opravdu brát jen jako sex a nic jiného, tak proč ne.
Jak se pak budeš cítit, když to bude s někým, kdo se v minulosti zachoval blbě a nevíš, jak se zachová tentokrát, to je otázka.
Já osobně po rozchodu dost řádila a pomohlo mi to, ale byli to nové známosti.
Abys místo odreagování neotevírala nějaké jiné bolístky…
@Denny.5 píše:
Příležitost vyspat se s nějakým klukem má skoro každá holka neustale. Někdo to využívá, někdo ne, jestli to je vhodně pro tebe nikdo tady vědět nebude.
Přesně tak!
![]()
@Denny.5 píše:
Příležitost vyspat se s nějakým klukem má skoro každá holka neustale. Někdo to využívá, někdo ne, jestli to je vhodně pro tebe nikdo tady vědět nebude.A když ti jde jen o sex, nechápu proč řešíš jestli ti někdy ublížil nebo ne
Sakra ten svět je nespravedlivý
![]()
@Anonymní píše:
Jsem skoro dva měsíce po rozchodu a teď mám příležitost se vyspat s jedním klukem, se kterým jsem ale před dvěmi lety spala. Nevím jestli je dobře se jít po rozchodu hned s někým vyspat, spis mi jde o odreagování se po rozchodu.
Nutno podotknout: ten typek se ke mne nezachoval pred dvěmi lety uprimne a ted se mi omluvil a nabídl znovu sex.
Asi mu blbku znovu delat nebuduPříspěvek upraven 23.08.23 v 13:03
Proc ne jestli máš chuť a zvládneš to… Nicméně spíš jiného než tohodle ![]()
Dobrý den, všechny vás zdravím, potřeboval bych pomoci, jsem s přítelkyni rok a půl a nikdy mě nepodvedla nic takového, jednoho dne přišel den ze mi napsala ze už na to nemá za bude asi lepší konec, nakonec jsme to ani jeden bez sebe nedali a vrátili se k sobě asi po týdnu, ale co jsem zjistil teď mě šokovalo, hned první den po rozchodu se vyspala s jiným, a teď jsme ve vztahu a musím furt na to myslet, říká ze to byl sex z lítosti ale to mi vážně nejde do hlavy, tohle bych sám nikdy neudělal..:(
Jsem skoro dva měsíce po rozchodu a teď mám příležitost se vyspat s jedním klukem, se kterým jsem ale před dvěmi lety spala. Nevím jestli je dobře se jít po rozchodu hned s někým vyspat, spis mi jde o odreagování se po rozchodu.
Nutno podotknout: ten typek se ke mne nezachoval pred dvěmi lety uprimne a ted se mi omluvil a nabídl znovu sex.
Asi mu blbku znovu delat nebudu
Příspěvek upraven 23.08.23 v 13:03