Spolehlivost antikoncepce - co myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2773
31.8.23 17:45

@truelly ale jak by mi to mělo vyjít? Kondom za těch třeba 2000 sexů práskl dvakrát. A když jsem brala HA a věděla jsem, že jsem lempl zapomněla, tak jsem použila ten kondom. Pokud se antikoncepce používá tak, jak má, neselže. Možná tak v míň jak promile případech. A ještě musí selhat zrovna v době ovulace. A pokud někdo tvrdí, že otehotnel přes ochranu, tak proto, že ji blbě použil. V tomhle názor fakt nezměním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.23 18:50
@Lenkalin píše:
@truelly ale jak by mi to mělo vyjít? Kondom za těch třeba 2000 sexů práskl dvakrát. A když jsem brala HA a věděla jsem, že jsem lempl zapomněla, tak jsem použila ten kondom. Pokud se antikoncepce používá tak, jak má, neselže. Možná tak v míň jak promile případech. A ještě musí selhat zrovna v době ovulace. A pokud někdo tvrdí, že otehotnel přes ochranu, tak proto, že ji blbě použil. V tomhle názor fakt nezměním

Přesně tak. Podle mě 99 % těch „zázračných otěhotnění přes HA“ je pouze o tom, že uživatelka si chtěla uplést mimíska za zády partnera 8) A jen tě opravím, když bereš HA, tak žádnou ovulaci nemáš… já kolikrát zapomněla i 3 dny za sebou, v kterýmkoli období, a nikdy nic :nevim: takže si fakt nedovedu představit, jak ty ženské ty prášky berou, když jim „selžou“ 8o nejspíš ve smyslu, že si vezmou jeden prášek za týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
31.8.23 18:51

@Barevné klubíčko no vidíš, to jsem ani nevěděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.23 20:09

@truelly dítě opravdu nechceme jsem ve 3. na střední přítel sice už pracuje, ale já chci studovat po střední ještě dál :)

• Citovat
  • Upravit
8874
31.8.23 20:15
@Anonymní píše:
@truelly dítě opravdu nechceme jsem ve 3. na střední přítel sice už pracuje, ale já chci studovat po střední ještě dál :)

Tak to je moc dobře, že se poctivě chráníte!!! Protože věřím, že aspoň 6 let chceš počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová