Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@truelly ale jak by mi to mělo vyjít? Kondom za těch třeba 2000 sexů práskl dvakrát. A když jsem brala HA a věděla jsem, že jsem lempl zapomněla, tak jsem použila ten kondom. Pokud se antikoncepce používá tak, jak má, neselže. Možná tak v míň jak promile případech. A ještě musí selhat zrovna v době ovulace. A pokud někdo tvrdí, že otehotnel přes ochranu, tak proto, že ji blbě použil. V tomhle názor fakt nezměním
@Lenkalin píše:
@truelly ale jak by mi to mělo vyjít? Kondom za těch třeba 2000 sexů práskl dvakrát. A když jsem brala HA a věděla jsem, že jsem lempl zapomněla, tak jsem použila ten kondom. Pokud se antikoncepce používá tak, jak má, neselže. Možná tak v míň jak promile případech. A ještě musí selhat zrovna v době ovulace. A pokud někdo tvrdí, že otehotnel přes ochranu, tak proto, že ji blbě použil. V tomhle názor fakt nezměním
Přesně tak. Podle mě 99 % těch „zázračných otěhotnění přes HA“ je pouze o tom, že uživatelka si chtěla uplést mimíska za zády partnera
A jen tě opravím, když bereš HA, tak žádnou ovulaci nemáš… já kolikrát zapomněla i 3 dny za sebou, v kterýmkoli období, a nikdy nic
takže si fakt nedovedu představit, jak ty ženské ty prášky berou, když jim „selžou“
nejspíš ve smyslu, že si vezmou jeden prášek za týden ![]()
@truelly dítě opravdu nechceme jsem ve 3. na střední přítel sice už pracuje, ale já chci studovat po střední ještě dál ![]()
@Anonymní píše:
@truelly dítě opravdu nechceme jsem ve 3. na střední přítel sice už pracuje, ale já chci studovat po střední ještě dál
Tak to je moc dobře, že se poctivě chráníte!!! Protože věřím, že aspoň 6 let chceš počkat.