Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, já nakupuju na mimibazaru. Mám odsud použíté i pár nových věcí. Jsem max. spokojená. A když nechci hledat tam, tak kouknu prostě na zbozi.cz a tam se mi vyfiltruje od nejlevnějšího a podle hvězdiček koukám, jak je na tom obchod s kvalitou dodávek - ještě nikdy jsem se nespálila. A možná takhle najdeš ten „svůj“ obchod ![]()
Já teď objednávala na funkids.cz - postovne sice 140,– ale ceny maji dost nizke, rychle vyrizeno, maximalni spokojenost
Ráda objednávám z www.easytoys.cz. Ceny si myslím mají slušné, ale hlavně je u nich osobní odběr v Brně zdarma. Objednávku vyřídí taky rychle.
Při vybírání hraček, respektive hledání informací bych rozhodně nahlídl i sem (Já mám teda výhodu, že k jejich prodejně to mám 10 minut tramvají…) Na prodejně se hračka dá prohlídnout - a většinou se pak jen řeší „ano nebo ne“ případně „tady nebo jinde“…
Maminky, na jakých „www“ stránkách kupujete hračky, které stránky máte oblíbené? ( velký výběr, dobrá cena apod) vyplatí se to vzhledem k poštovnému? Díky za tip!!!