Snuki - co to je?

757
17.7.12 07:33

"Snuki" - co to je?

Ahoj všem, prosím zkušenější :) Dcerka (3,5r) pořád hrozně prosí, že by chtěla „snukiho“ - občas to vysloví i jako „šnuki“.
Prý to je v nějaké reklamě v televizi, popisuje to jako „takový kulatý, chlupatý, s česacíma vlasama, čtyřma pacičkama, barevný“. Já naprosto netuším o co jde, zkoušela jsem to vygooglit s různými přepisy - Schnuki, Snookie, Shnucki - nemůžu zaboha nic najít, a reklamu se mi nedaří vychytat (fakt nesedíme denně u telky :) )
Nevíte?
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
17.7.12 07:40

Panebože, to je ta plyšová koko*ina, kterou děsně nutně potřebovala i moje dcera. :mrgreen: Je to tohle: http://www.detskypark.cz/…elena_nookoo

Jen tě upozorňuju, že to opravdu nic nedělá, je to jen plyšová vlasatá koule za bratru krásný tři kila. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.7.12 07:41

Vem jí do hračkářství a ona ti to určitě ukáže… běží to myslím o víkendu v ranním bloku reklam, mezi pohádkami (např. TV Nova) tedy jestli to je to, co si myslím

• Citovat
  • Upravit
757
17.7.12 07:43
@sophinka píše:
Vem jí do hračkářství a ona ti to určitě ukáže… běží to myslím o víkendu v ranním bloku reklam, mezi pohádkami (např. TV Nova) tedy jestli to je to, co si myslím

Jsme byli včera v Puntanele, malá ho nenašla a paní nevěděla, co myslíme :D Ne že by mládě dostalo bez mrknutí oka o co si řekne, ale zaujalo to i mě osobně, takový „lov“ - proboha, co to vlastně teda je? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
17.7.12 07:45
@Loll píše:
Panebože, to je ta plyšová koko*ina, kterou děsně nutně potřebovala i moje dcera. :mrgreen: Je to tohle: http://www.detskypark.cz/…elena_nookooJen tě upozorňuju, že to opravdu nic nedělá, je to jen plyšová vlasatá koule za bratru krásný tři kila. :twisted:

To je fakt ono, jo? :D
Já ji včera ukecala, ať si vybere jinou hračku, když „snukiho“ nemají - koupili jsme chlupatou kouli za stovku, co po zmáčknutí bříška začně úžasně drmolit, a mladá je spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí