Kuchyňka Smoby - jakou? Máte zkušenost?

1626
17.7.12 13:49

Kuchyňka Smoby - jakou? máte zkušenost?

Ahoj všem,
moje dvojčata „chytlo“ vaření a tak jim chceme koupit nějakou kuchyňku. Líbí se mi ty od Smoby, konkrétně se rozhoduju mezi dvěma:
http://www.kamilka.cz/index.php?…
 http://www.kamilka.cz/index.php?…

Prošla jsem strší diskuze, ale bohužel k těmhle jsem tam nic nenašla. Máte s nimi někdo zkušenost? Chtěla bych aby to vydávalo nějaké zvuky a třeba trouba a lednice vypadala trochu reálně a celkově to vydrželo hraní dvojčat. Jakou z nich byste mi poradili?
Díky předem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
17.7.12 13:57

Ahooj, my máme jen jednu dcerku a pořidila jsem jí smoby kuchynku-ten první odkaz. Spokojená jsem maximálně, ale není tam moc místa na odkládání, natož pak pro dvě :think: leda by se to dalo někam doprostřed pokojíku, my to máme u zdi, tzn. jeden růžek je pasé :D ale je moc krásná! sporáček, dokonce dělá zvuk vařící vody-jedna plotýnka-když na ní něco dáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
17.7.12 14:07

Je tam lednice-ta je normální, obyč. Trouba má dva čudlíky, které při točení vržou, dcera to miluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
17.7.12 14:08

Tak neteř měla tu první, dcerka má tu druhou a nedoporučuju ani jednu. :nevim:

Tu jejich (už ji někomu dali) nemám teda tak zmáknutou, ale ta druhá je prostě plastový krám. Nestabilní, špatně se otevírají dvířka - trhnutím i malé dítě (dcerka ji dostala, když měla něco přes rok a půl) kuchyňku převrátí, takže jsme to pořád sbírali… :roll:
Když nám ji doručili, myslela jsem, že kus chybí. Přepážka (=záda lednice a trouby) je jen pevný karton.
Aby kuchyňka nepadala tolik, dali jsme ji ke zdi, čímž přišla dcerka o zadní police. Plotýnky jsou jen samolepka - pokud jim povolíš vodu, rozmáčí se.
Prostě za mne - ne. Dvojčata ti to srovnají se zemí. :lol:
(Zrovna řeším o diskuzi vedle kuchyňku dřevěnou, že tuhle dáme ven a na doma něco pořádného, co pár let vydrží).

Mně se nelíbila ani druhá, ale pravda je, že zvuk plotýnka vydává (vydávala :lol: ) a je aspoň stabilnější. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
17.7.12 14:09

Meli jsme ji asi rok, tu ruzovou a holky byly spokojeny, ale byla tak pouzivana, ze letos donesl Jezisek vetsi - tu Ikeackou drevenou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.7.12 14:12

Mame presne tu druhou, nevydava zadne zvuky, pouze lupani, vrzani, ci jak to nazvat pri pretaceni cudliku u sporaku. Maly pochopil co co znamena a sam si vydava realne zvuky :-D ale vystaci prostorove tak pro jedno ditko, odkladaci plochy moc neni, takze pro dve deti bych asi volila prostornejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.7.12 14:15

My máme tuhle a je super veliká, jen moje děti jsou docela ničitelé a nešetří ji a ten plast není zrovna nejtvrdší :zed: Věší se mi na tu horní část a ta už je naprasklá vzadu. Možná by byla lepší dřevěná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.7.12 14:17

Chtěli jsme tu druhou, ale když jsem jí viděla na živo, přišla mi malinká a nestabilní, taková lehoučká.
Nakonec máme tuto http://www.kamilka.cz/index.php?…

• Citovat
  • Upravit
1626
17.7.12 19:05

Děkuji všem za názory. To s tou stabilitou mě nenapadlo… a to u nás bude asi docela důležitý.
Tak já ještě popřemýšlím.
Ještě jednou všem díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.7.12 19:54
@Špageta píše:
Děkuji všem za názory. To s tou stabilitou mě nenapadlo… a to u nás bude asi docela důležitý.
Tak já ještě popřemýšlím.
Ještě jednou všem díky. :kytka:

My sjme právě před vánoci objížděli obchody a byly všude vystavené, tak jsem nechávala malou si hrát a kolikrát tu kuchyňku povalila :roll:

• Citovat
  • Upravit
1505
17.7.12 21:53

Tak ta rohová docela drží, nebo holka ještě nepřišla nato, jak ji sundat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.16 15:25

Smoby kuchynka

Ahoj, mužete mi prosím někdo poradit? rozhoduju se mezi dvouma kuchynkama a nevím kterou, mate někdo zkušenost z jednou z nich?
Smoby Tefal Kuchyňka French Touch Bubble + voda
smoby-kuchynka-tefal-studio-xxl-bubble-cervena

děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky