Oblíbený e-shop, ne bazárek:-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oblíbený e-shop....ne bazárek:-)
Milé maminky, jaký je váš oblíbený e-shop s dětským oblečením? Kde nakupujete a máte dobré zkušenosti, ne bazárek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já jsem začala nakupovat v Nextu (nově online, dříve jen offline) a můžu jen doporučit. Oblečení je pěkné, kvalitní a nenosí ho každé dítě ve školce jako z Tchiba:-). Nedávno jsem koukala ještě na, kde je více značek, které přeprodávají a dost věcí se mi tam taky líbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poradí ještě někdo dobrý a spolehlivý e-shop s dětským kvalitním oblečením?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ráda Lindex, zvlaste, kdyz maji vyprodeje (doruceni na prodejnu je zdarma)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já nakupuju tady - teda ne ve velkým, dostala jsem kontakt od kamarádky, co je to její známá a dělá krásné věci, je to na objednávku, ale řekla bych 100% kvalita a moc příjemný materály - ne jako některé značky, které po pár vyprání vyblednou či se rozjede zip atd..Záleží co chcete, já si nechávala šít několikerý kalhoty na ven i trička a šatičky, rozumné ceny, vše se dá domluvit, za mě spokojenost ![]()
25.2.2016 - edit. admin: komerční odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se budu opakovat
mam rada designove oblecky a ted vede znacka Zezuzulla. Drive se dalo objedant jen z Polska
ted uz je i v CR a maji i par stejnych hadriku jak pro dite, tak pro mamu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám oblíbený e-shop prodeti.cz, kasparek-baby.cz, HM, Lindex. Oblečení nakupuji zásadně ve výprodejích. Klidně si tam kupuji i velikosti odpředu, hlavně, když je to levnější. Mně fakt nesejde na tom, že další rok chodí v loňských kolekcích z výprodeje. Prostě já si nemůžu pomoct, ale u mě vévodí co se oblečení týče HM, Next, FF, Lindex, ZARA. Kasparek baby a prodeti maji nekdy fakt fajn slevy. Na prodeti kupuji snad jen dve znacky Pinokio a jeste jednu co si nevzpomenu jak se jmenuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit