Oblíbený e-shop, ne bazárek:-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
14.2.16 22:45

Oblíbený e-shop....ne bazárek:-)

Milé maminky, jaký je váš oblíbený e-shop s dětským oblečením? Kde nakupujete a máte dobré zkušenosti, ne bazárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.2.16 22:53

Ahoj, já jsem začala nakupovat v Nextu (nově online, dříve jen offline) a můžu jen doporučit. Oblečení je pěkné, kvalitní a nenosí ho každé dítě ve školce jako z Tchiba:-). Nedávno jsem koukala ještě na, kde je více značek, které přeprodávají a dost věcí se mi tam taky líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
14.2.16 23:00

Hm a reserved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.2.16 20:06

Poradí ještě někdo dobrý a spolehlivý e-shop s dětským kvalitním oblečením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jhh
53
15.2.16 22:21

Mám ráda Lindex, zvlaste, kdyz maji vyprodeje (doruceni na prodejnu je zdarma)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.2.16 12:06

Ahoj, já nakupuju tady - teda ne ve velkým, dostala jsem kontakt od kamarádky, co je to její známá a dělá krásné věci, je to na objednávku, ale řekla bych 100% kvalita a moc příjemný materály - ne jako některé značky, které po pár vyprání vyblednou či se rozjede zip atd..Záleží co chcete, já si nechávala šít několikerý kalhoty na ven i trička a šatičky, rozumné ceny, vše se dá domluvit, za mě spokojenost :palec:

25.2.2016 - edit. admin: komerční odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.10.16 10:30

Ja se budu opakovat :roll: mam rada designove oblecky a ted vede znacka Zezuzulla. Drive se dalo objedant jen z Polska :,( ted uz je i v CR a maji i par stejnych hadriku jak pro dite, tak pro mamu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
14.10.16 15:29

Já mám oblíbený e-shop prodeti.cz, kasparek-baby.cz, HM, Lindex. Oblečení nakupuji zásadně ve výprodejích. Klidně si tam kupuji i velikosti odpředu, hlavně, když je to levnější. Mně fakt nesejde na tom, že další rok chodí v loňských kolekcích z výprodeje. Prostě já si nemůžu pomoct, ale u mě vévodí co se oblečení týče HM, Next, FF, Lindex, ZARA. Kasparek baby a prodeti maji nekdy fakt fajn slevy. Na prodeti kupuji snad jen dve znacky Pinokio a jeste jednu co si nevzpomenu jak se jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat