Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@pajaaja Já jsem udelala velký uklid az kdyz bylo po nemoci vyvarila jsem poradne vsechny dudliky hrnečky atd. a prejela jsem dezinfekci hračky co syn žužlá, ale né kvůli nám, ale návštěvám které si k nám chodí hrát
jinak bych to asi tolik nehrotila povlečení převléct to jako jasně.
Tak Kubík má už šestý den tak snad to má za sebou ješté tu rýmu a kašel. Chci se optat já mám na rukách pod kůží červené flíčky natečou mi také nebo nemusí už to mám dnes čtvrtý den moc ďěkuji já jsem dnes vyhodila hračky nna mráz a nechám je tam. Malý spí tak všude vétrám. Jakou bezinfekci jste použili dékujk moc
@pajaaja Taky jsem měla na dlaních jen červené flíčky a zůstaly jakoby pod kůží už nevystoupily. Pracuji jako zdravotní sestra takže jsem měla dezinfekci doma. Nejlepší pro mě jsou dezinfekce ve spreji na takové to domácí použití už je to naředěné a jen to nastříkám nechám působit a pak setřu at mi to malý neocumlává. Druhů dezinfekce je spousta a myslím, že v každé lékarně by nějakou na ruce, nebo ve preji měli mít. Ale asi to není nutné já ji použila, protože ji mám doma
taky máme doma psa a občas po něm přetřu podahu když je mu např. zle a poblije mi to tu
Tak at jse brzo fit a mimochodem Kubík je krásné jméno
bohužel mi ho v rodině už vyfoukli ![]()
Moc děkuji za cenné rady jsem vám moc vděčná. Děkuji mnohokrát. Hezký den
Ahojda měla bych ještě jeden dotaz. Kdy se po této nemoci mohu začít líbat nebo dát malému nebo dceři pusu?
@pajaaja Ahoj já myslím, že už budeš ok
8 jsi psala, že to máte čtvrtý den takže už bych se směle líbala
většinou se doporučuje těch cca 10-14 dní mimo kolektiv
Ale pokud máš strach tak ještě pár dní počkej s tím líbáním, dětem bych pusu klidně dala ![]()