Obor kuchař - jaké máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4553
1.8.24 16:06
@Anonymní píše: Více

Jo a třeba v době predkovidove si takový číšník v centru Prahy za měsíc vydělal i 100k…
Ono ani ten číšník ani kuchař úplně nastláno v hlavě nemají… já s radostí jdu do podniku, kde vaří Pan kuchař a obsluhuje Pan číšník, dosad si ženský ekvivalent…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.24 16:23

@smile_xxx psala jsem silnější a NE ŽE MÁM NADVÁHU VELKOU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.24 16:26

@vokishka ano můžu dělat tenhle obor prostě protože jsem silnější a ne obézní tak mě to nabídla že nemusím být číšník a že i jedna holka byla taky silnější a nechtěla dělat číšníci tak mi to nabídla ale nabídla a ne že mi to zakazuje protože to stojí i peníze ten číšník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.24 16:31

@Kelsey já smazala jen text kde bylo napsáno že mi nabídla že nemusim dělat číšníka že jedna holka kvůli tomu že byla silnější a nechtěla dělat číšníka tak mi to nabídla ale jen nabídla a tak jsem na tu nabídku přikývla. To jsem smazala ale nic jsem neupravovala. Akorát budu mít výučák na kuchař tak doufám že to lidi pochopí. Ale vyvolalo to “spory” tady. i když se ptám jen jaký je obor kuchař kdo to vystudoval 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.24 16:32

@vokishka já smazala jen text kde bylo napsáno že mi nabídla že nemusim dělat číšníka že jedna holka kvůli tomu že byla silnější a nechtěla dělat číšníka tak mi to nabídla ale jen nabídla a tak jsem na tu nabídku přikývla. To jsem smazala ale nic jsem neupravovala. Akorát budu mít výučák na kuchař tak doufám že to lidi pochopí. Ale vyvolalo to “spory” tady. i když se ptám jen jaký je obor kuchař kdo to vystudoval 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.24 16:34

@vokishka nabídla mi to a zvladnu tělocvik a nepsala jsem nikam že jsem obézní ale silnější ale tady se je lepší nikoho neptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42370
1.8.24 16:37
@Bea300 píše: Více

Ne, tady je lepší nemazat původní příspěvek. A je opravdu divné, že ti tohle nabídla, když jsi vlastně v podstatě běžné postavy. Tobě ani rodičům nebude vadit, že jsi mohla mít vzdělání ve 2 oborech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.24 16:39

@Havlova ne a byla u toho mamka jak se mě na to ptala ředitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.24 16:41

@smile_xxx BUDU NA KUCHAŘ-ČÍŠNÍK AKORÁT NEBUDE SE MĚ TYKAT ČÍŠNÍK NEBUDU MÍT K TOMU OBLEČENÍ A DOSTANU VÝUČNÍ LIST Z KUCHAŘE A NE KUCHAŘ-ČÍŠNÍK (A JE TO JINAK JEDEN OBOR). A proč řešíte něco na co jsem se neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.8.24 16:42

Je to nějaké celé divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65326
1.8.24 16:44

no ono je to divné, ty obory mají svá přesná čísla, to číslo bude na vysvědčení. A ta škola má v rejstříku tento obor, na ten se oficiálně dává přihláška. Samostatný obor kuchař asi nemá, tak nevím, jak to vysvědčení potom vystavuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.24 16:47

@vokishka asi ví co dělat když mi to nabídli proč řešíte něco co se vas netýká a ptám se uplne na něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65326
1.8.24 16:51

je to tak divné, že pochybuju, že tu najdeš někoho se stejnou zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
1.8.24 17:15
@smile_xxx píše: Více

Koukala jsem do RVP a tam je psáno, že ŠVP pro obor kuchař - číšník buď může být zpracovaný tak, aby vyváženě připravoval pro obě povolání, nebo může být povinný společný základ a prohloubená příprava pro jednotlivé obory. Záleží na škole. Třeba soukromá hotelovka, kam chodí dítě kamarádky, na mne působí dojmem, že oni to tak mají. Že u tohohle oboru si ve druháku volí, zda chtějí jít cestou kuchaře, nebo číšníka. Ale tedy kamarádky dítě je na jiném oboru, takže je to jenom můj dojem z webovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze