Obrácený kondom

Anonymní
20.7.23 13:03

Obrácený kondom

Dobrý den, měla bych dotaz. Užívám HA druhým měsícem a HA normálně mám brát v 20:00. Ne, že bych to brala přesně na minutky, ale občas se mi stalo, že jsem si to vzala cca o 4 hodiny déle, což není zas tak hrozné, když na to jednou za čas zapomenu. Ale bohužel se mi v noci udělalo špatně a prášek jsem vyzvracela asi půl hodiny potom, co jsem si ho vzala (páteční prášek). Pak jsem si tedy zkusila vzít alespoň sobotní prášek (taktéž v tu noc) ale ten jsem taky vyzvracela. Druhý den mi už bylo dobře, takže jsem užila alespoň sobotní prášek neprodleně, někdy okolo 17:00, ale byl z toho posledního, tedy třetího platíčka.
Pak jsem dále další dny pokračovala v obvyklý čas, tedy v 20:00. Byl to druhý týden užívání platíčka (12 den) a u druhého týdnu jsem se dočetla, že by to vadit nemělo a že bych měla být chráněná i bez kondomu. S přítelem jsme měli styk asi 3den po užití toho prášku neprodleně. Sice měl kondom, ale moc tam nešel nandat a já nevím, jestli ho neobrátil a tím pádem se preejakulát nedostal na vnější stranu kondomu. Můj přítel říká, že ne. Ale kdyby se na tu vnější stranu kondomu dostal tedy preejakulát a pak jsme měli sex, myslíte, že nehrozí nebezpečí? Nebo prostě pokud by se dostal preejakulát jakkoliv na vnější stranu kondomu. Vím, že spermie na vzduchu rychlw umírají, ale pro jistotu. Ejakuloval den nebo dva předtím a samozřejmě mezitím několikrát byl na toaletě a byl se umýt, takže by spermie zde přítomny být nemusely. Děkuji za odpovědi. :srdce:

Příspěvek upraven 20.07.23 v 13:36

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
705
20.7.23 13:11

Nechápu moc to s tím obrácením kondomu, ale myslím, že je dost nepravdepodobné, že bys otehotnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.7.23 13:24
@karkuš píše:
Nechápu moc to s tím obrácením kondomu, ale myslím, že je dost nepravdepodobné, že bys otehotnela.

Kondom naruby nejde nasadit, respektive jde, ale hrozně blbě, protože je srolovaný dovnitř. A pak hrozí, že sklouzne. Když si toho nevšimneš, že je to naruby, nasadíš to na špičku penisu a teď to nejde srolovat a zjistíš, že je naruby, tak sundáš a tu špičku otočíš na druhou stranu, aby to šlo srolovat, tak na kondomu mohla zůstat preejakulační tekutina. A tedy je možné otěhnění z důvodu nesprávné manipulace s kondomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.23 14:00

Párkrát se mi to už stalo. Snažila jsem se tu špičku kondomu otřít protože ho přítel jen dal navrch žaludu a když nešel kondom nesedl tak jsme ho hned otočili a já jsem otřela tu špičku. Zatím jsem toho neotěhotněla i když šance nějaká menší tam

• Citovat
  • Upravit
76405
20.7.23 14:02
@Anonymní píše:
Párkrát se mi to už stalo. Snažila jsem se tu špičku kondomu otřít protože ho přítel jen dal navrch žaludu a když nešel kondom nesedl tak jsme ho hned otočili a já jsem otřela tu špičku. Zatím jsem toho neotěhotněla i když šance nějaká menší tam

já bych ten kondom raději vyhodila, pořád je to menší obnos než částka, když se dítě narodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.23 13:31

@stinga Já jako pojistku při takové události používám pharmatex.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky