Obrázky z látky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
obrázky z latky
Ahoj tvorive maminky. Jdu si pro radu od nekoho zkuseneho.
Rada bych vyrobila dceri obrazky ns zed do detskeho pokoje. Chtela bych do bileho ramecku zviratka z latek. Zajimaly by me tipy na vyztuzeni…podlepit kartonem, vycpat vlizelinem ci vatelinem, obsit si nechat jen zastrizene, jakoe barvy na dokresleni detailu, jake lepidlo pouzit, aby latku nepromacelo…a kde ho koupit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tohle jsem ještě neviděla, vypadá to moc hezky
napadlo mě, že můžeš zkusit lepidlo na puzzle jak to bude reagovat na tu látku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé to je hezké.
Také vyzkouším. Já bych zkusila nějaké lepidlo na textil. A jako podklad nějaký karton, možná pro první pokus nějaké víko od krabice a uvidím jak to bude vypadat. Díky za inspiraci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám aplikace na látku takto: látku podžehlit vlizelínem, vystřihnout tvar a na hlavní látku(tu bílou) přichytit zhuštěným cikcak stehem. Pokud nemáš stroj, jde to i ručně, taky to vypadá pěkně. Ručně bych to obšila tím jakoby žebříčkem (učili nás ho už ve škole). Já ho mám jako steh na stroji a poslední dobou raději obšívám jím než cikcakem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jasska a kdyz podzehlis vlizelinem…neni nejaky oboustranne lepivy? Ze by se to rovnou prilepilo na podkladovou latku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Berenikee Určitě existuje jak obyčejný oboustranný vlizelín, který koupíš v obyč galanterce a při nažehlování musíš použít třeba pečící papír, aby se ti to nenalepilo na žehličku a pak tzv. pavučinka, která má na jedné straně už nalepený papír a ten ti pomůže při nažehlování. Ale obojí je pak dobrý přichytit nějakým stehem. Nově prý existuje i vlizelín, který drží tak pevně, že už se ani nemusí motiv dál přišívat. Ten jsem ještě nezkoušela. Všechny možný výstuhy mají v ragosu .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit