Ručně vyráběné hračky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
esamalova
9.5.14 11:18

Ručně vyráběné hračky

Zdravím všechny šikovné maminky. Měla bych na Vás prosbu. Mám dvě holčičky- tříletou a devítiměsíční. A ráda pro ně vyrábím hračky a vlastně všechny možné věci, co jim udělají radost. Maluji jim obrázky do pokojíčků, vyrábím omalovánky, starší dcerce grafomotorické listy, zdobím jim v pokojíčku okna, nábytek…Jsem prostě mamina, co si ráda vyhraje, protože už odmalička miluje kreslení :) Poslední dobou se pokouším i šít jednodušší muchláčky a zvířátka, v šití jsem ale spíše levá narozdíl od kreslení - což dcerkám nevadí, mají radost takřka ze všeho, co vyrobím :) Chtěla bych se vás zeptat, zda nemáte nějaké náměty, nápady, co dětem vyrobit ku hraní, na výzdobu…Moje studnice nápadů nějak vysychá, v knihovně je sice hromada knih, ale jak jsem psala- na šití, háčkování, atp. jsem nepříliš šikovná, tak pokud máte nápad, co by zvládla i méně obratná maminka, budu vám vděčná- třeba bychom mohli nápady „směnit“ :) Díky moc všem!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17715
9.5.14 11:21

My delaly tohle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.5.14 11:24

Jsem na mobilu jdou mi fotky jen jednotlive ;)
Je to z poradu v televizi, mela to byt puvodne takova ta rozkladaci hracka jak ty ruske panenky, ( matrjoska, nevim jak se to pise) ale my nemely 3 ruzne velikosti pet flasek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.5.14 11:25

Kdyby byl zajem zapnu pc a hodim videonavod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
9.5.14 11:31

Koukni na mimibazar, tam je toho v navodech spoustu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
9.5.14 11:48

Je ušitý z chlupatých ponožek a výroba je fakt hrozně jednoduchá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esamalova
9.5.14 12:07
@viky23 píše:
Jsem na mobilu jdou mi fotky jen jednotlive ;)
Je to z poradu v televizi, mela to byt puvodne takova ta rozkladaci hracka jak ty ruske panenky, ( matrjoska, nevim jak se to pise) ale my nemely 3 ruzne velikosti pet flasek :think:

To se mi líbí :) Holkám se bude líbit, jak je to rozkládací, děkuji za tip :) To je papier-mache?

• Citovat
  • Upravit
esamalova
9.5.14 12:08
@Oter píše:
Je ušitý z chlupatých ponožek a výroba je fakt hrozně jednoduchá. ;)

Ten je roztomilej :potlesk: Jen nevím, jestli bych to zvládla, vypadá parádně, ale není to už šití pro šikovnější maminky? Jsem hodně začátečník :)

• Citovat
  • Upravit
esamalova
9.5.14 12:08
@Eemii píše:
Koukni na mimibazar, tam je toho v navodech spoustu.

Juknu, děkuji!

• Citovat
  • Upravit
17715
9.5.14 12:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13738
9.5.14 13:16

Podívej se na stránky http://www.montessoridoma.cz anebo se podívej na různé zahraniční blogy, tam najdeš inspirace dost a dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esamalova
9.5.14 14:25
@viky23 píše:
Tady je to kuře :palec:
https://www.youtube.com/watch?…

Díky moc, dnes se do toho s dcerkou pustím :)

• Citovat
  • Upravit
esamalova
9.5.14 14:25
@AnastazieB píše:
Podívej se na stránky http://www.montessoridoma.cz anebo se podívej na různé zahraniční blogy, tam najdeš inspirace dost a dost.

Děkuji za radu, už se těším, co vykoumám :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat