Tkané etikety na dětské oblečeni - grafický návrh

16441
7.5.14 14:59

Tkané etikety na dětské oblečeni - grafický návrh

Ahoj, občas něco ušiji a chtěla bych si nechat natisknout tkané etikety. Teď už to stojí pár kaček a oblečení s nimi vypadá více profesionálně. Potřebuji grafický návrh, podle kterého se pak etikety vyrobí. Nezabýváte se tím někdo nebo máte kontakt na někoho šikovného, za rozumnou cenu? Představu loga mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30971
7.5.14 15:04

Tak me by i zajimalo, kde to stoji par kacek :-) Nedala by jsi nejaky kontakt? Kdyz neco nachazim, tak pouze tistene etikety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
7.5.14 15:05

Ahoj, pokud je představa, jak by logo mělo vypadat, tak by to neměl být problém. Nejsem sice profík, ale grafiku dělám, teď jsem dodělala pro jedno DDM kalendář a plakát. Když tak můžete napsat vzkaz. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
7.5.14 15:12
@Cuddy píše:
Tak me by i zajimalo, kde to stoji par kacek :-) Nedala by jsi nejaky kontakt? Kdyz neco nachazim, tak pouze tistene etikety.

No hlavně, když tkané etikety, tak jedině asi 1500 kusů, takže i když je kus třeba za 1,20 Kč, tak výsledná cena zase není až tak malá :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
7.5.14 15:12
@tulipán píše:
Ahoj, občas něco ušiji a chtěla bych si nechat natisknout tkané etikety. Teď už to stojí pár kaček a oblečení s nimi vypadá více profesionálně. Potřebuji grafický návrh, podle kterého se pak etikety vyrobí. Nezabýváte se tím někdo nebo máte kontakt na někoho šikovného, za rozumnou cenu? Představu loga mám.

A chceš etikety tištěné nebo tkané?
Podle mne je v tom velký rozdíl… ;)
Může být etiketa potištěná (nejčastěji s pracími symboly) a vetkávaná (nejčastěji značka výrobku), či vyšívaná (můj svetr má na etiketě vyšitou jak značku, tak prac. symboly…)
A všechno jsou to tkané etikety.

Příspěvek upraven 07.05.14 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
7.5.14 15:13
@AninaEli píše:
No hlavně, když tkané etikety, tak jedině asi 1500 kusů, takže i když je kus třeba za 1,20 Kč, tak výsledná cena zase není až tak malá :think: :think:

jo a ten návrh grafický také asi nikdo neudělá za děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
7.5.14 15:14

@Brontik to je pravda - natisknout tkané ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16441
7.5.14 15:14
@Cuddy píše:

Jasně, snad reklama projde. Našla jsem na Fleru od Hot Fix trička a mají teda mraky možností výběru velikostí etiket a viděla jsem třeba 50ks za 170,–. Ale jak jsem psala, vyzkoušeno nemám. Možna jsem to i blbě napsala. Etikety jsou tištěné na saténu, ale věřím, že vypadají dobře. V jejich prezentaci jsem viděla zpracované loga firem, které šíjí profesionálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
7.5.14 15:16
@Brontik píše:
Může být etiketa potištěná (nejčastěji s pracími symboly) a vetkávaná (nejčastěji značka výrobku), či vyšívaná (můj svetr má na etiketě vyšitou jak značku, tak prac. symboly…)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
7.5.14 15:17

@tulipán Na ty jsem koukala jiz driv a nasla jsem jen tistene etikety. Mozna, ze jsem mela hledat lepe, ale take jsem to resila a tkane jsem nenasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16441
7.5.14 15:20
@Brontik píše:
Může být etiketa potištěná (nejčastěji s pracími symboly) a vetkávaná (nejčastěji značka výrobku), či vyšívaná (mj svetr má na etiketě vyšitou jak značku, tak prac. symboly…)

Já jsem to blbě napsala. Takovou cenu jsem našla u tištěných etiket ze saténu. Potřebuji jich fakt pár. Ale zas nechci, aby to byl škrábavý ošklivý a nepoddajný nylon, to radši nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
7.5.14 15:23
@Cuddy píše:
@tulipán Na ty jsem koukala jiz driv a nasla jsem jen tistene etikety. Mozna, ze jsem mela hledat lepe, ale take jsem to resila a tkane jsem nenasla.

Já na ně koukla teď a jsou skutečně saténové (dle výrobce)…
Přiznám se, že je to pro mne trochu nezvyk (barva na saténu), ale proč ne. Jen teda fotky co u toho maj na satén moc nevypadaj… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16441
7.5.14 15:25
@Cuddy píše:

Jojo, mají jenom tištěné. Koukala jsi dobře. Nadělala jsem tu zmatek, je holt vidět, ze jsem šicí amatér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
7.5.14 15:26
@tulipán píše:
Já jsem to blbě napsala. Takovou cenu jsem našla u tištěných etiket ze saténu. Potřebuji jich fakt pár. Ale zas nechci, aby to byl škrábavý ošklivý a nepoddajný nylon, to radši nic.

Mne zmátlo to „tkané“, protože mám pocit, že snad všechny etikety jsou tkané. :lol: A pod tkanýma si prostě okamžitě vybavuji vytkávané (či jak to napsat) a k tomu mi zas nesedí to „natisknout“. :lol:

Příspěvek upraven 07.05.14 v 15:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16441
7.5.14 15:30
@Brontik píše:
Já na ně koukla teď a jsou skutečně saténové (dle výrobce)…
Přiznám se, že je to pro mne trochu nezvyk (barva na saténu), ale proč ne. Jen teda fotky co u toho maj na satén moc nevypadaj… :think:

Ty obrázky jsou děsné. Pak jsem narazila na logo de-park, co prodává taky na Fleru, a koukala jsem na našité etikety a vypadaly dobře. Detail jsem ale nenašla. Snad by se s nějakou hrůzou neprezentovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat