Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
prosím kdo jste byly v blízké době na UTZ v Podolí, zajímalo by mě, jestli tam mají taky tu velkou obrazovku, jak dlouho to trvá a jak dopředu se objednat a jak to tam vlastně probíhá? Díky moc, jsem 22tt.
Tak ja tam tedy byla pred dvema lety.Hrozne jsem se na to tesila a docela zklamani za ty penize.poste jsem asi cekala vice.Doktor nerekl ani slovo,pokud jsem se nezeptala,co kde vlastne to mimco ma ![]()
Trvalo to asi 15min.A obrazovka byla normalni,jako mensi televize.Muj gynekolog mel vetsi televizi na oyc.ultrazvuk.
Tehdy mi to stalo 1500,– a u druheho ditka uz nepujdu.
Ale tim te samozrejme neodrazuji,stejne pujdes,jako ja tenkrat,ikdyz mi to kazdy vymlouval ![]()
Byla jsem na zacatku brezna v 17tt. pani dr. vse ukazala popsala, sestricka zapisovala udaje a miry ktery jsem pak dostala vytisteny na papire, dostala jsem 5× foto a dvd s 15min.zaznamem, celkove to trvalo 30min.
Je to v zatemnene mistnosti s velkou obrazovkou
Ja jsem byla spokojena. Cena 1200,–
@Lucka-zach píše:
A ty fotečky byly taky na CD?
Ty 3D fotky jsem dostala vytisteny, a z toho 4D zaznamu na dvd si fotku muzes lehce udelat v nejakym programu. Ale treba i po domluve ti je vypali, to nevim, me to stacilo i takhle ![]()
Ja jsem byla pred cca 3lety a zazitek paradni. DVD zaznam 13min., protoze mala si furt davala rucicku pred tvar a nechtela nam ji ukazat, ale Dr. byla trpeliva a povedlo se:) Dokonce za „trpelivost“ nam dala i fotku navic-fotka tvaricky a fotka pohlavi:))) Platila jsem cca 1200-1300kc, uz si nevzpominam. Pak jsme dostali jeste vyjadreni o UTZ, ktere jsem mela predat svemu gyndari. Vse jinak jeste Dr. merila a popisovala a upozornila nas, ze nase mimi ma nadmerne dlouhe nohy a opravdu, mala je „dlouhonozka“ po tatinkovi, nase modelka
Jo a proto doporucila memu gyndarovi sledovat rust plodu, asi aby to nebyl obrik:)Jinak pokud mimco nespolupracuje a neni spravne natoceno, poslou Te projit se at zmeni polohu, takze tam muzes stravit i delsi dobu:))) Nejlepe je pry tento UTZ delat v 28tt. kdy ma miminko nejvice tuku a je vse krasne videt.
Shodou okolnosti jdu znovu na UTZ do Podoli zitra, cekame druhou holcicku a jsme napjati jak bude miminko tentokrat, dam Ti pak vedet cerstve info
Akorat jsme teprve na zac. 26tt. tak doufam, ze to bude vse dostatecne vyrysovano ![]()
Tady je odkaz ohledne objednani, atd. http://www.upmd.cz/?…
Ahoj, tak my jsme byli asi před cca 6 týdny a byl to moc hezký zážitek. Manžel hezky seděl vedle mě v zatemněné místnosti Naproti nám velká obrazovka na zdi a pan doktor hezky všechno popisoval. Spolehlivě jsem poznala jenom tvářičku a zbytek nám musel ukazovat. Jelikož jsme se pořád nemohli rozhodnout zda na to 4D jít nebo ne šli jsme nakonec LTT v 30 týdnu. Stálo to 1200 a dostali jsme 4 fotky a DVD celého záznamu, trvalo to cca něco přes 15 minut. Musím říct, že to byl neskutečný zážitek když jsme na monitoru uviděli jak malej vypadá, jak se usmívá a jak v bříšku dělá stejné věci jako tatínek (předloktím si schovával očička přesně tak jako když manžel usíná
) Balo to prčovní. Od té doby jsem to video viděla nejmíň 100× a myslím že do porodu si ho ještě několikrát pustím. Můžu jenom doporučit. ![]()
Tak to je super
) jen bych byla radši, kdyby ty fotky vypálili na CD, abych si to potom mohla vytisknout hezky na fotopapír
)
My jsme tehdy meli problem to DVD skopirovat, ale dnes se na to zeptam a taky na vytisteni fotek a dam vedet ![]()
to DVD jsme zkopírovali bez problémů ale je fakt že fotky na DVD to nás nenapadlo
My jsme je naskenovali a po vytištění to pořád vypadá dobře takže ono to jde ![]()
Ahoj holky,
tak vcera jsme meli zase uspech, byli jsme snad prvni za cele odpoledne, komu se mimi konecne ukazalo
Vsichni jinak museli chodit po schodech
DVD se tedy skopirovat da a fotky se taky z nej daji udelat na kvalitnejsi papir. Jinak sympaticky stredne mlady doktor, popsal rozmery, vse ukazal, vysvetlil, byly jsme tam max. pul hodky (samotne vys.). Jinak objednavaci cas je hodne orientacny, na rad jsme se dostali tak cca za 15-20min. A sestra s doktorem meli zazitek z nasi „ukecane dcerky“, nalezite vse komentovala
Pry sestricka v televizi vypada strasidelne. No ono mela v podstate pravdu, kdyz tou sondou vice pritlaci, tak je ten obraz horsi:) Tot vse ![]()
Super, tak moc děkuju za informace, já se teda taky objednám do toho Podolí.
Jenom nevim, jestli je lepší v 26tt nebo až tak 28tt, ale to se zeptám.
Stačí se objednat tak 14 dní předem? Tak to máte štěstí, že vám to hezky vyšlo
)
Kdysi jsem cetla, ze je lepsi ten 28tt., ze je to hezci, mimi ma vice tuku… My jsme treba u male videli ted zebra, co u prvni dcerky videt nebylo, takze za mne 28tt., ale radeji se zeptej. Ale jinak to bylo stejne hezke ![]()
Musis se objednat 2-3 tydny predem, viz link v mem starsim prispevku ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.