Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tuana píše:
Ahá, a na základě jaké zkušenosti bych podle Vás mohl?
vzdelani, znalost statistik a praxe v lecbe
…tak vážení, je vidět, že o tom houbeles víte a jen blbě kecáte. Tak poslouchejte: trvalo mě 10 let, než jsem přišel na to, že drtivá většina problémů bolestí v kříži je dnes u lidí (zdůrazňuji drtivá většina, nikoliv všechny, u drtivé většiny lidí, nikoliv u všech 100%) způsobená skřípnutím sedacího nervu, způsobeného především (i když ne jenom) dlouhým a špatným sezením. Vaši vzdělanci ani statistici, přesto, že jsem po doktorech chodil, nebyli schopni mě tuto zkušenost sdělit a tak jsem dost let trpěl.
Takže kdo potřebuje pomoct, ať se řídí mou radou, kdo chce jen blbě rýpat, může se spoléhat na vzdělané odborníky s praxí. Pravděpodobně to budou ti samí vzdělanci, kteří vám radili s covidovými injekcemi, které zcela jistě zajistili tu bezinfekčnost, teda vlastně jen lehčí průběh…ahá, tak ne, tak alespoň lehčí smrt. Ale hlavně, že mají vzdělání a úžasnou praxi, že?
Inu, každého volba!
hough
@Tuana píše: …tak vážení, je vidět, že o tom houbeles víte a jen blbě kecáte. Tak poslouchejte: trvalo mě 10 let, než jsem přišel na to, že drtivá většina problémů bolestí v kříži je dnes u lidí (zdůrazňuji drtivá většina, nikoliv všechny, u drtivé většiny lidí, nikoliv u všech 100%) způsobená skřípnutím sedacího nervu, způsobeného především (i když ne jenom) dlouhým a špatným sezením. Vaši vzdělanci ani statistici, přesto, že jsem po doktorech chodil, nebyli schopni mě tuto zkušenost sdělit a tak jsem dost let trpěl.
Takže kdo potřebuje pomoct, ať se řídí mou radou, kdo chce jen blbě rýpat, může se spoléhat na vzdělané odborníky s praxí. Pravděpodobně to budou ti samí vzdělanci, kteří vám radili s covidovými injekcemi, které zcela jistě zajistili tu bezinfekčnost, teda vlastně jen lehčí průběh…ahá, tak ne, tak alespoň lehčí smrt. Ale hlavně, že mají vzdělání a úžasnou praxi, že?
Inu, každého volba!
hough
To musím říct příbuzné, která byla na operaci s posunutými obratli, že si nechala rozkuchat záda zbytečně a na ty bolesti jí stačilo nesedět tak dlouho v kuse a cvičit
Dalšímu kamarádovi po několikaletých bolestech našli také posun a naprasklé obratle. Ono těch příčin bolestí zad je dlouhá řada.
@rmot píše:…tak asi nemá cenu diskutovat nad naprasklými obratli. Já nevycházím z úžasu.
To musím říct příbuzné, která byla na operaci s posunutými obratli, že si nechala rozkuchat záda zbytečně a na ty bolesti jí stačilo nesedět tak dlouho v kuse a cvičitDalšímu kamarádovi po několikaletých bolestech našli také posun a naprasklé obratle. Ono těch příčin bolestí zad je dlouhá řada.
@Tuana píše: …tak asi nemá cenu diskutovat nad naprasklými obratli. Já nevycházím z úžasu.
Ty musíš mít hodně často úžasem obočí až v horní části čela, když ti deset let sezení na prdeli trvalo zjistit to, co se všude píše, že po určité době sezení se má člověk zvednout a dát si trochu pohybu
A na základě toho všem globálně diagnostikuješ uskřípnutý sedací nerv, přičemž se neopomeneš navézt do zdejšího osazenstva, jak jsou hloupí
Přitom jen ve svém okolí znám dost lidí, co jim po dlouhodobých bolestech zad našli doktoři problém s páteří, zato uskřípnutý sedací nerv žádný. Nedávno mi motorka ztratila výkon a motor zněl divně. Vyměnil jsem membránu u karburátoru a zase jede, jak má. Mám prohlásit za idioty všechny, co na motorce při ztrátě výkonu třeba mění pístní kroužky, čistí karburátory, kontrolují vstřiky, nebo mění vzduchové filtry? Nebo pochopím, že oni mohou mít jinou závadu, než já?
@Kacenkakaku píše:
@Tuana já určitě nejedu energitaky ani koblihy jsem dost akční, bohužel to mám po dvou sekcí
Ahoj, zaujalo me, jak zminujes souvislost sekci a bolesti zad.To jsem nikdy neslysela…mam taky po 2 sekcich ( rodila jsem pred mesicem), a mam strasne bolesti zad…to ti rikala nejaka doktirka, myslim tu souvislost?
@jana2019 ano řekl mi to doktor, že to může být i tím 😔 každopádně už jsem po operaci zad.