Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Obsypali jste se po ananasu? Nejprve jsem si myslela, že ananas je kyselý a proto jsem jej kvůli malé nejedla. Doktorka z gastra mi ho ale doporučila. Zkusila jsem před pár dny džusy a broskev, malá se mi obsypala, tak jsem toho raději nechala. Teď jsem měla ananas a je obsypaná ještě víc. Tak nevím, jestli mám v krvi ještě asi po 3 dnech ještě něco z těch džusů nebo je to reakce na ten ananas. Myslím si, že na ten ananas, ale pak nevím, proč mi jej Dr. doporučila?
Dr. ti ho doporucila asi proto,ze nevedela,zda se mala osype.Zkusit se ma vse a po malych davkach a cekat,jak na to bude dite reagovat.Vysadila bych to piti a cekala co bude.
Po zmizeni vyrazky bych se napila znovu a znova cekala,co bude dal.
Jinak nevim jak to myslis s tou krvi,to myslis v mleku,ze?
Myslím,že ananas je agresivnější než broskev. Syn se mi po něm také osypal a já mám z něj vyrážku kolem rtů také vždy.
Ahoj. Přípádná reakce se může objevit klidně až po 14 dnech. Ananas je tropické ovoce, alergie na něj bývají celkem časté (řekla bych, že častější než na broskev, ale to samozřejmě neznamená, že ve vašem případě to nemůže být naopak).
Neprihlasena Jaruna píše:
Dr. ti ho doporucila asi proto,ze nevedela,zda se mala osype.Zkusit se ma vse a po malych davkach a cekat,jak na to bude dite reagovat.Vysadila bych to piti a cekala co bude.
Po zmizeni vyrazky bych se napila znovu a znova cekala,co bude dal.
Jinak nevim jak to myslis s tou krvi,to myslis v mleku,ze?
Ano, myslela jsem tím v mléku.