Obyč golfáče pro vysoké lidi-existují?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10650
6.8.10 13:21

obyč golfáče pro vysoké lidi-existují?

Ahoj,
chtela jsem se zeptat jestli nektera z vas nevi o obycejnych golfkach,ale pro vyssi lidi. Potrebovala bych takove ty opravdu klasicke, neco jako toto:
http://www.detskydum.cz/…-kor-123601/
Prijde mi ze se uplne zapomina na vysoke maminky a hlavne na tatinky…porad hledam a nemuzu se dopatrat zadnych golfek ke kterym bych se nemusela hrbit…
Pokud nektera z vas mela stejny problem a uspesne ho vyresila tak prosim o odkaz nebo nazev golfek …predem diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9534
6.8.10 13:36

co Jané Energy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
6.8.10 13:58

..Jsou moc drahe…myslela jsem ty klasicke..mezi dve tyce natazena latka…nic vic…cenove tak kolem tisic korun …chtela bych je na dovolenou k mori..jedeme v zari/rijen…mam sportak,ale myslela jsem neco lehkeho a skladneho…a co jsem zatim nasla ma rukojet od zeme do 100cm..potrebovala bych tak kolem 110 a klidne i vys..aby mohl vozit i deda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
6.8.10 14:14

mame tyto http://www.e-broucek.cz/…-2009-travel vyska je cca 100cm, jsme taky oba vysoci a nemame s golfkama zadny problem, pro me jsou pohodlne i pro meho muze, ktery je vyssi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
6.8.10 14:43

Tak tohle mě taky zajímá. Už máme doma dvoje nepoužitelné, protože mají rukojeť moc nízko a na druhé dítko bych se už konečně ráda strefila do té správné velikosti, takže co nejvyšší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
6.8.10 14:56

Koupili jsme chicco CT04, nad kterými se docela hrbím (měřím 174 cm). Vezla jsem kamarádce Jané Energy a je to mnohem lepší. Jenom to nejsou ty úplně obyč golfky, co ty asi chceš, ale třeba má Jané i ty obyč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681

Koupili jsme chicco CT04, nad kterými se docela hrbím (měřím 174 cm). Vezla jsem kamarádce Jané Energy a je to mnohem lepší. Jenom to nejsou ty úplně obyč golfky, co ty asi chceš, ale třeba má Jané i ty obyč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
10.7.14 20:38

Někdo nějaký typ na golfky pro vysoké lidi? ty uplně obyč, jako píše zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4