Obývák ve stylu Provence?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
12.4.13 12:35

Barushe:To je taky pěkná…nevis název barvy? A značku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
12.4.13 12:42

Jinak, inspirovat se můžeš např. i tady http://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
12.4.13 12:42

Jelikož máte propojeny obývák s kuchyní tak bych navázala a spon jednou stěnou na tu levandulovou.pak bych k tomu klidně zvolila tu zelenkavou, ale aspon jedním odstínem propojit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
12.4.13 12:50

Inspirace pro olivovou kombinaci (i když na mě už je to dost syté)

http://4.bp.blogspot.com/…2Bstolem.jpg

inspirace pro smetanově smetanovou :lol:

http://www.freearchitects.cz/…ovence_5.jpg

mě by se barevně líbilo třeba něco takového
http://www.iprima.cz/…_620x349.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
12.4.13 12:51

@mucinka2 ano, máš pravdu. barvy se musí kombinovat za celek, ne separátní místnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
12.4.13 14:01
@janina80 píše:
Barushe:To je taky pěkná…nevis název barvy? A značku???

to bohuzel nevim, nasla jsem namatkou na netu jakou asi tak podobnou mame. Ale to ti namichaj podobnou kdekoliv ;)

• Citovat
  • Upravit
6594
4.3.15 09:47

Holky, jdu pro radu…hodí se k níže vypsanému styl Provence? - myslím jen doplňky vzor levendulový bílo - fialový - květináče, obrazy…

• žluté zdi a bílý strop
  • hnědý gauč, hnědý sedací vak, hnědé taburety - vše tmavě hnědé
  • světle hnědý nábytek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
4.3.15 09:56

Záleží na tom, jaký odstín hnědé to bude. I ta hnědá a žlutá mohou být teplé nebo studené a Provence se hodí spíš ke studeným barvám.
Já bych to možná ladila s doplňky v béžové, krémové, žluté, oranžové, ale záleží na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
4.3.15 09:59

No nábytek je světlý a gauč, taburety a pytel tmavě hnědý. Doplňky bych chtěla ty bílo-fialové s levandulí, ale nevím, aby se to netlouklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
4.3.15 10:05

Podle meho vkusu ne…moc barev-zluta, ruzne odstiny hnede a provence styl jede v bile, sede, fialkove (levandulove) apod. Aspon ty steny byych nechala ciste bile cele…ale ten hnedy nabytek obecne nevim. Prave provence styl je cisty, svetly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
4.3.15 10:06

Chápu, ale světlost x tmavost moc nepomůže. Záleží na odstínu. Jestli je to taková neutrální klasická hnědá nebo má nějaký nádech třeba do zrzava nebo kaštanova, skořiva apod.
Možná, kdybys dala fotku, tak by se radilo líp. Nebo si prostě kup jeden kus v daném stylu a vyzkoušej v reálu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
4.3.15 10:06

@ptacak Myslela jsem si to, takže ty doplňky doladím v jiné barvě - hnědé, žluté, oranžové nebo béžové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
4.3.15 10:07

@hellivete Asi se na to vykašlu, nejspíš by se to tlouklo…spíš kouknu po doplňcích v žluté, béžové, hnědé…díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
4.3.15 10:07

Hele a ta sedacka a taburety-pokud nejsou kozene, nejde na ne nechat usit novy potah ve svetle? To by taky pomohlo…ostatni nabytek by pak i svetle hnedy mohl zustat…

Na druhou stranu, pokud by se vam to. libilo tak, jak popisujes, na cizi nazory se muzes vykvaknout, musite byt totiz spokojeni hlavne vy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
4.3.15 10:09

@ptacak Mě by se to asi moc nelíbilo…copak ta hnědá, ta jde celkem ke všemu, ale ty žluté zdi…

Kašlu na to…už mám Provence ložnici, to mi musí stačit :-)

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1