OCD obsese a kompulze

Anonymní
28.9.22 21:22

OCD obsese a kompulze

Ahooj holky, jsem nešťastná, jsem ve 31. týdnu, měla bych si to užívat, strašně moc se na to malé těším. Ale co se mi ted děje, je šílené. Měla jsem OCD uz před tím, ale ted se to sestupnovalo, nemůžu ani vyjít ven, na procházku, chodím po schodech třeba milionkrát, dokud mi není dobre a cejrim, ze se nemůže stát nic špatného,… Bojím se, ze kdyz ty veci co mě v hlave napadaji neudělám, ze se něco špatného stane,…
Co s tím?? Má to taky někdo?? Dekujuuu moooc za odpoved,…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9405
28.9.22 21:27
@Anonymní píše:
Ahooj holky, jsem nešťastná, jsem ve 31. týdnu, měla bych si to užívat, strašně moc se na to malé těším. Ale co se mi ted děje, je šílené. Měla jsem OCD uz před tím, ale ted se to sestupnovalo, nemůžu ani vyjít ven, na procházku, chodím po schodech třeba milionkrát, dokud mi není dobre a cejrim, ze se nemůže stát nic špatného,… Bojím se, ze kdyz ty veci co mě v hlave napadaji neudělám, ze se něco špatného stane,…
Co s tím?? Má to taky někdo?? Dekujuuu moooc za odpoved,…

Nezakládala jsi tady už podobnou diskuzi? Nějak tady toho bylo o OCD víc a i v těhotenství. Jinak já mám taky OCD a za mě určitě psychiatr + psychoterapie. AD mohou snížit úzkost a terapie, na OCD se nejvíce doporučuje KBT, zas práci s těmi vtíravými myšlenkami atd. Jinak mám doma knížku od Praška z nakladatelství Portál: https://obchod.portal.cz/…e-ji-branit/ ale píší tam, že je vyprodaná. Pak ještě vyšla nějaká nová, taky od Praška a kol., z nakladatelství Grada: https://www.grada.cz/…orucha-9672/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.9.22 21:57

Psychiatr, respektive zajdi do krizového centra, protože jinak bude složité se dostat k adekvátní péči.

Potřebuješ medikaci, a ano, jsou léky co můžeš jak v těhotenství, tak při kojení. Bez toho ti reguálrně hrozí, že se ti porodem a šestinedělím křehčí psychika vyloženě rozpadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí