Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janli píše:
Ocet nepoužívám, sůl je nezbytná, ale ten jar občas jo. Když dojdou tablety tak ho tam fiknu. Nesmí se ho tam ovšem dát moc. Manžel ho tam kdysi dal plnou přihrádku na tablety a to jsme měli doma z myčky hrnečku vař. Dávám ho tam asi stejně jako do dřezu, když myju nádobí. Neumyje jako přípravek do myčky, ale jako nouzovka se to dá…
Tak to bych rovnou nádobí umyla v ruce ![]()
Ocet misto lestidla davam a funguje.
Jar do mycky nepatri! Omylem se mi dostal jar z hrnce do mycky a penilo tak jak blazen snad dva tydny a byla jsem rada, ze jsem ji nemusela vyhodit.
Mycka je muj nejmilovanejsi spotrebic. Takze o ni pecuji a tablety dostava vhodne do mycky. Pravidelne se cisti, takze specialni cistic na cisteni mycky.
Zadne hokusy a pokusy bych nepachala, protoze chci, aby fungovala. Rucne nebudu umyvat nadobi.
Děkuji všem za názory. Nehodlám dávat do myčky nic jiného než tablety jako to dělám už léta, ale zajímala mě vaše zkušenost. Příjemnou neděli.
Ocet nepoužívám, sůl je nezbytná, ale ten jar občas jo. Když dojdou tablety tak ho tam fiknu. Nesmí se ho tam ovšem dát moc. Manžel ho tam kdysi dal plnou přihrádku na tablety a to jsme měli doma z myčky hrnečku vař
. Dávám ho tam asi stejně jako do dřezu, když myju nádobí. Neumyje jako přípravek do myčky, ale jako nouzovka se to dá…