Ochlupené bradavky

781
11.11.12 15:16

Ochlupený bradavky

Holky, máte některé stejný problém? Je to strašný a nevím co s tím dělat. Byla jsem s tím u své gynekoložky a ta mi udělala rozbor na jakýsi hormon(y). Z výsledků se zjistilo, že je vše v pořádku (v normě), nic zvýšenýho ani sníženýho. Takže do teďka nevím proč mi prsa zarůstají chlupama. Mamča tenhle problém nikdy neměla. Musím si chlupy stříhat a jsem z toho nešťastná. Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.11.12 15:21

Mám to stejné…bohužel je to nepříjemné, ale já to nijak neřeším. Pinzetou to rozhodně netrhat (upozornění od mého gynekologa), takže si to opatrně kolem holím žiletkou..

• Citovat
  • Upravit
781
11.11.12 15:27

Pro ANONYMNÍ:

Já jen stříhám nůžtičkami. Je to strašný. Ráda bych se toho zbavila kdyby to šlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.11.12 15:28

A proč ne? Já to tak dělám už několik let :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
11.11.12 15:42

Pro IVANA-DOMCA:

Napadlo mě jestli na to nejsou nějaký hormony po kterých by přestaly prsa zarůstat. Myslím, že to nemůže nikoho bavit furt stříhat nebo holit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.11.12 15:53

A prsa nebo fakt přímo bradavky? Na prsou mi to přijde normální, takový ty světlý jemný chloupky, ale na bradavkach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
11.11.12 15:54

Kolem bradavky? Mám taky, trhám pinzetou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.12 16:10

Já mam „chlupatý“ celý prsa ;-) Ve žlábku jemňounký chloupky a po prsou takový jednotlivý delší tmavší, beru prostě žiletku. Bradavky nemam chlaupatý vůbec. Ale mam hodně chlupatý břicho-tmavšíma chloupkama, máte to taky někdo?

• Citovat
  • Upravit
47759
11.11.12 16:19
@tegereen píše:
Pro IVANA-DOMCA:Napadlo mě jestli na to nejsou nějaký hormony po kterých by přestaly prsa zarůstat. Myslím, že to nemůže nikoho bavit furt stříhat nebo holit :roll:

myslím, že nic takového neexistuje, ale já to se svoji dr. neresila :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
11.11.12 16:25

Pro SEIZDRA:

přesně okolo prsních dvorců (tj. kolem růžového za bradavkou). Mám ty chlupy černé a tvrdé :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
11.11.12 16:31

Nemyslím si, že je to něco nenormálního. Taky trhám pinzetou, je to sem tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
11.11.12 16:31

Myslím, že to pár ženských má a moc to neřeší. Já osobně taky trham pinzetou.Jsou asi 4 cerne, dlouhé a tvrdší. Holit bych se bála, není to pakvjeste horší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
11.11.12 16:32

Pro ANONYMNÍ:

Mám to přesně jako ty. Myslela jsem, že to neni normální, ale jak se dočítám tak to má snad každá baba. Zajímavý, že moje mamča takovýto problém nikdy neměla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.12 16:38

Tak já kolem dvorce mám taky sem tam černý chlup, který vytrhnu pinzetou. To samé i na břiše :( od spony k pupku taky tmavší chlupy který občas oholím a občas vytrhnu (aby nebyly moc silné). Mám teda i PCOS a tím i zvýšený testosteron, který za to často mlže.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.12 16:53

Ahoj, tak mě trápí taky ten samý problém :(. Dvorce mám fakt zarostlé černými tvrdými chlupy. Když to vytrhám pinzetou, tak mi ty chloupky pak zarůstaj a to je bolest si je pak „vyoperovat“ ven :roll:. No a holení to neodstraní pořádně a taky se občas stane, že prostě nějakej ten chloupek zaroste. Fakt už nevím, co s tím a trápí mě to :(. Od pupíku dolů mi taky pár černých chloupků roste. HP mi doktorka dělala a ten je v pořádku, takže ani zvýšený testosteron nemám. Nevím, čím to je a pokud byste měl někdo nějaká tip na účinné řešení, byla bych strašně vděčná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa