Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
můj syn dnes běhal po zahradě a přišel celý hnědý od psího hovínka. Nedělám si iluze, že prsty i neolízl. Asi se tím už nedá nic dělat. Nemáte někdo podobný zážitek.
Díky.
Jana
Brácha ,,sežral" kuřinec a kočičinec. Žije a nic mu nebylo ![]()
Myslím, že se nic hrozného nestalo ![]()
Majka12 píše:
Brácha ,,sežral" kuřinec a kočičinec. Žije a nic mu nebylo
Myslím, že se nic hrozného nestalo
Prckova asi pred mesicem v parku vzala do ruky psi bob, ale nestihla ochutnat.
Utrela jsem ji ubrouskama a pohoda. Nedelam si iluze, ze je to naposled, pejskari jsou holt nevyzpytatelny… jinak me prekvapilo, ze ackoliv me pokadena plina nechava absolutne klidnou, starala jsem se o duchodce a taky dobry, ale kdyz mam utrit h…o z kolecka kocaru apod. pekne se mi obraci kybl… zvlastni…
Příspěvek upraven 27.06.11 v 22:18
Ahoj,tak mně dnes 16měs. dcera ochutnala svůj výtvor
Ale moc jí to nejelo plivala to a snažila se toho s pusinky zbavit.Největší riziko je střevní bakterie E-COLI.(mimochodem v poslední době velmi známá,né však v té agresivní formě)Způsobuje průjmy a zvracení.Tak doufám ,že se nám to vyhne a dcera ze svého badatelského pokusu nic nechytne.To samé přeji i tvému synovi
.
jizvíková píše:
malej snědl bobek od bráchy a od morčete
haha to mě pobavilo
ahoj, mala ve 2 letech snedla psi hovinko od kamaradky psa, byl to mzik, vysral se nam ten hajzlik v pokojicku na zem ![]()
nic jsem nedelala, jen jsem ocekavala max. srajdu, dala bych max. hylak nebo enterol,kdyby mela prujem,ale nic se nedelo.
ja myslim ze takovych nejedlych veci jeste bude ![]()
A můj tatínek snědl hovínko mojí sestry
Asi bylo malinké a oválné, protože prý vykřikl: Jé lentilka!! .. a HAM! ![]()
Jinak snad se nic nestane, bude to v pořádku… Mě by z toho teda navalovalo a co hůř, možná by to dítko mělo na sobě nejen psí hovínko ale i…
![]()
Mě sračí, když náhodou pejsek doma nevydrží a nebo je mu špatně… to vydávám mohutné hrdelní zvuky - a to je to náš pes… ![]()
Ale souhlasím, že pokud se sousedovo pes (s prominutím
) vysere před barákem na trávník, tak mám chuť mu ten…exkrement zabalit a hodit do schránky
Náš pes jim taky nes*e pod okna, tak proč ten jejich u nás smí??
A to nemluvím o těch dětech co si tu hrají.. ![]()
Anonymní píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asi bylo malinké a oválné, protože prý vykřikl: Jé lentilka!! .. a HAM!
Jinak snad se nic nestane, bude to v pořádku… Mě by z toho teda navalovalo a co hůř, možná by to dítko mělo na sobě nejen psí hovínko ale i…
Ale souhlasím, že pokud se sousedovo pes (s prominutím![]()
Mě sračí, když náhodou pejsek doma nevydrží a nebo je mu špatně… to vydávám mohutné hrdelní zvuky - a to je to náš pes…) vysere před barákem na trávník, tak mám chuť mu ten…exkrement zabalit a hodit do schránky
A to nemluvím o těch dětech co si tu hrají..
No a tady vidíte, že opravdu nad daným tématem uvažuji ![]()
Můj bratranec je v rodině pověstný tím, že běžně žral kuřince, prostě na zahradu sám nesměl
…no a jestli mu to nějak ublížilo? No pako trochu je, ale je to vnormě - jako každý chlap. ![]()
Majka12 píše:
Brácha ,,sežral" kuřinec a kočičinec. Žije a nic mu nebylo
Myslím, že se nic hrozného nestalo
Díky za odpovědi. Po ránu měl malý trochu srajdu, ale kdoví z čeho to bylo. Taky se včera koupal na zahradě v bazénu a vypil spoustu vody. ![]()
Snad to nic nebude, tvrdí, že ho nic nebolí.
Vaše reakce mě pobavily, je vidět, že ta naše zlatíčka jsou schopná všeho ![]()
Díky.
Anonymní píše:Anonymní píše:No a tady vidíte, že opravdu nad daným tématem uvažuji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asi bylo malinké a oválné, protože prý vykřikl: Jé lentilka!! .. a HAM!
Ale souhlasím, že pokud se sousedovo pes (s prominutím![]()
Mě sračí, když náhodou pejsek doma nevydrží a nebo je mu špatně… to vydávám mohutné hrdelní zvuky - a to je to náš pes…) vysere před barákem na trávník, tak mám chuť mu ten…exkrement zabalit a hodit do schránky
A to nemluvím o těch dětech co si tu hrají..