Oči k handmade plyšákovi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
281
14.1.14 15:13

Oči k handmade plyšákovi

Ahoj,

před nějakou dobou jsem začala vyrábět pro kamarádku plyšáka pro malého, ale nějak jsem se zasekla na očích. Chtěla bych tam našít už hotové oči, ale kromě těch malých plastových jsem nikde nic nenašla… Chtěla bych velké, nejlépe oválné, a rozhodně ne plastové, ale šité/vyšívané… nevím jak to přesně správně popsat, ale pokud někdo z vás tuší nebo s tím má zkušenost, budu ráda když poradíte, kde se dá něco takového sehnat :) Pokud se mi nepodaří to sehnat, asi prostě našiju kolečko bílé látky a na to kolečko černé, ale raději bych přece jenom koupila už hotový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2992
14.1.14 15:30

Teď si nejsem úplně jistá, ale buď jsem něco takového viděla v korálkárně nebo švadlence… :think: ty jo vím o čem mluvíš, ale vůbec si nevybavím kde to měli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13744
14.1.14 15:30

Šité nebo vyšívané nevím, to bys tam asi musela udělat ty (ale nevím, jaký je to plyšák), ale dají se koupit normální skleněné oči, třeba na Fleru nebo i v některých galanteriích. Ale záleží jaký typ, něco jiného dáš na plyšového medvídka a něco jiného na polštářkového pejska ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.14 15:32

@Andrea134 galanterie, nebo fler. Tam seženeš féměř vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
14.1.14 15:37

Pokud bys nesehnala, tak ja delala z kulatych cernych knofliku bez direk (takove ty prisite na ocko vzadu), na bilem kolecku vypadaly moc dobre. Ale vim, co myslis, zkusila bych obehnout galanterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
14.1.14 20:59

Je to polšář - plyšák :) 35×35 cm a má akorát uprostřed velký červený nos (ten je z červené látky naplněné polšářovou výplní), pod to černou bavlnkou nebo vlnou naznačím pusu a chtěla bych právě aby měl velké oči, ale ne ty skleněné nebo plastnové, když na tom bude malý ležet, tak aby to netlačilo :) Navíc jsou hodně malé a potřebuju pořádný kukadla! :) Na fleru jsem pátrala, ale nic… a v galanterce taky neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13744
14.1.14 23:02

Tak to bych prostě udělala našité - bilý kolečka (nebo ovály nebo něco prostě) a na to černý a hotovo. K takovýmu polštáři asi oči neseženeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
15.1.14 10:25

Asi to tak nakonec dopadne, ale říkala jsem si že hezčí by byly ty vyšívaný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie