Očistky v šestinedělí

21
14.6.23 22:28

Očistky v šestinedělí

Zdravím,

jsem dva týdny po porodu. Očistky jsem měla už docela slabé a nahnědlé, jako ke konci menstruace. Dnes byli ale docela silné a tmavě červené. Teď večer mě rozbolelo břicho a vypadli ze mě dva takové kusy něčeho tmavě červeného, měkkého, větší než vejce. Vypadá tak krevní sraženina? Nebo mám nějak plašit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
14.6.23 22:47

Krevní srazenina. Očistky můžou být ve vlnách až 6 neděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
14.6.23 22:50
@Martina84 píše:
Krevní srazenina. Očistky můžou být ve vlnách až 6 neděl.

I dele… ja mela 8 a vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
14.6.23 23:07
@Harumi píše:
Zdravím,jsem dva týdny po porodu. Očistky jsem měla už docela slabé a nahnědlé, jako ke konci menstruace. Dnes byli ale docela silné a tmavě červené. Teď večer mě rozbolelo břicho a vypadli ze mě dva takové kusy něčeho tmavě červeného, měkkého, větší než vejce. Vypadá tak krevní sraženina? Nebo mám nějak plašit? :nevim:

Ano, krevní sraženiny. Někomu se tělo čistí klidně i déle jak 6 týdnů. Já měla očistky 3-4 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11813
15.6.23 01:55

Poprvé jsem měla icistky 14 dní v kuse a pak už nic..podruhé to bylo ve vlnách..ještě v porodnici sem přestala krvácet, pak zas doma ano..pak týden nic a pak zas jo..naposledy týden po konci šestinedělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
15.6.23 13:09

Může to tak být. Já třeba krvacela dva dny, pak špinění pár dnů a zase pak krvácení dva dny. A když už jsem si myslela ze je konec, asi po 5 týdnech, tak zase krvácení. Ale vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.6.23 04:52

Neboj, taky to tak mám :) Už skoro nic a dneska zase čerstvá krev se srazeninama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí