5cm otevřená a kontrakce ustaly

Anonymní
12.6.23 10:58

5cm otevřená a kontrakce ustaly

Ve 2 v noci jsem prijela do porodnice kvuli krizovym bolestem, ktere neustavaly ani po dvou vanách.. 2cm otevrena a zacali kontrakce po 7 minutach a v 6h otevrena na 5 ale od te doby zadna kontrakce nebo kdyz, tak slaba a vubec ne casta.. klystyr jsem dostala, chodim, sprchuju se, houpu na mici… je 11 a porad otevrena na 5..uplne se to zastavilo. Mate nekdo zkusenost, jak to treba popohnat? Nebo rozbehlo se to samo? Vubec jsem nespala a jsem uplne ko, takze bych rada aby mimi vylezlo dokud mam trochu silu jeste :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.6.23 11:04

Lehni si a spi. Kontrakce se zase rozjedou. Dokud se miminu daří dobře, tak je to v klidu. Mi se kontrakce zastavily cca v 5 odpoledne, celou noc klid, druhý den kolem 13 mi Dr zavedl jednu malou tabletu a po 16 byla malá na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24278
12.6.23 11:09

Nic nedělej a jdi si lehnout a spi. Stejně to nijak neovlivníš. Když usneš uděláš nejlépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35845
12.6.23 11:20

Nech si dát oxytocin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
12.6.23 11:39

Sama píšeš, že jsi strašně unavená, protože jsi nespala. Tělo moc dobře ví a tak tě chce nechat si odpočinout. Běž si lehnout a nabrat síly, není potřeba na mimčo spěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
12.6.23 11:44
@Anonymní píše:
Ve 2 v noci jsem prijela do porodnice kvuli krizovym bolestem, ktere neustavaly ani po dvou vanách.. 2cm otevrena a zacali kontrakce po 7 minutach a v 6h otevrena na 5 ale od te doby zadna kontrakce nebo kdyz, tak slaba a vubec ne casta.. klystyr jsem dostala, chodim, sprchuju se, houpu na mici… je 11 a porad otevrena na 5..uplne se to zastavilo. Mate nekdo zkusenost, jak to treba popohnat? Nebo rozbehlo se to samo? Vubec jsem nespala a jsem uplne ko, takze bych rada aby mimi vylezlo dokud mam trochu silu jeste :zed:

Ano, usla jsem a pak se zase rozběhly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
12.6.23 11:54
@Anonymní píše:
Ve 2 v noci jsem prijela do porodnice kvuli krizovym bolestem, ktere neustavaly ani po dvou vanách.. 2cm otevrena a zacali kontrakce po 7 minutach a v 6h otevrena na 5 ale od te doby zadna kontrakce nebo kdyz, tak slaba a vubec ne casta.. klystyr jsem dostala, chodim, sprchuju se, houpu na mici… je 11 a porad otevrena na 5..uplne se to zastavilo. Mate nekdo zkusenost, jak to treba popohnat? Nebo rozbehlo se to samo? Vubec jsem nespala a jsem uplne ko, takze bych rada aby mimi vylezlo dokud mam trochu silu jeste :zed:

Spát! Jak píšou holky. Navíc tě to uklidni, protože stresem se ti vyplavuje spousta adrenalinu, který ti v téhle fázi porod blokuje. Zalez pod perinu, a když ne rovnou spát, pust si třeba na mobilu nějakou komedii, ať se trochu uvolnis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.23 11:59

Dají mi polévku a půjdu spát, fakt to potřebuji a pak se uvidí :srdce: Mooc děkuju :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.23 12:15

Já byla otevřená na 7 cm bez kontrakcí od 33tt. Mimču se dařilo dobře, tak jsem 14 dní pobyla v nemocnici a potom mě pustili domu, jelikož byl tak brzy každý den k dobru. Nakonec jsem rodila 37+5tt. To, že se jsi otevřená ještě nic neznamená. Odpočiň si

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.23 17:15
@Anonymní píše:
Já byla otevřená na 7 cm bez kontrakcí od 33tt. Mimču se dařilo dobře, tak jsem 14 dní pobyla v nemocnici a potom mě pustili domu, jelikož byl tak brzy každý den k dobru. Nakonec jsem rodila 37+5tt. To, že se jsi otevřená ještě nic neznamená. Odpočiň si

A dostala jsi magnesko? Nebo ti porod nejak zastavovali? Nebo sis tam proste jen polezela?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.23 21:33
@Anonymní píše:
A dostala jsi magnesko? Nebo ti porod nejak zastavovali? Nebo sis tam proste jen polezela?

Dostala jsem kortikoidy a antibiotika, abych nedostala infekci, kdyz jsem byla takto dlouho otevrena. Je to uz skoro 8 let. Magnesko jsem myslim nedostavala. Ja kontrakce ani tvrdnuti bricha nemela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.23 16:58

Tak mě nakonec ještě pustili domů, protože se vůbec nic nedělo a je prý zbytečný, aby jsi mě tam nechávali. Akorát jsem trochu nesvá protože dole to je pěkně na chystaný, otevřená na 5 cm a prý se klene ven vak blan, takže mi v podstatě kdykoliv může prasknout voda a z toho mám trochu obavy aby jsme stihli vůbec dojet do porodnice :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100