Očkování miminko

Anonymní
30.7.24 20:51

Očkováni miminko

Zdravím jdu sem s radou mám 2 měsíční miminko a měli jsme jít na očkování (nepovinný) ale měli nám dávat i povinny očkováni a já omylem prehodila datumi a místo dr jsem šla já na gyndu tam mi sestra řekla ze ksem si asi spletla datum ale netrklo mě že bych prohodila datumi nějak jsem to neřešila a teď jsem si tak říkala ze kdy jdeme k dr ze už je to dlouho no a měli jsme tam být toho 13 co jsem šla na gyndu teď se nemohu dovolat k dr mají dovolenou a mám teď neskutečné výčitky… cítím se jako nejhorší matka a nevím si rady teď nebude prcek chráněný a muže se mu cokoliv stát… myslíte ze by mi ho očkovali až jim skončí dovolená? :,( Další háček je ze za necelý týden jedeme na dovolenou takže to bude mít další časový odstup :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10921
30.7.24 20:53

A na dovolenou jen po čr?

Edit. Jinak jestli te to uklidni, je plno matek, co neockujou takhle brzo vubec. :nevim:.. ja bych co nejdrive ockovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
30.7.24 21:12

Tak po první dávce stejně chráněné není, pokud teda ti jde o to, že pojede neockovane na dovolenou. Jinak z toho příspěvku moc nechápu, v čem je problém. Že jsi prosvihla termín? Tak až se dovoláš, tak se omluv a ono ti dají termín. Jinak to problem není, naše doktorka třeba ockuje až od tří měsíců a moje druhé dítě začalo s očkováním v půl roce. Pokud se obavas, že chytne některou z nemocí, na kterou se ockuje hexavakcinou, tak miminu reálně hrozí černý kašel, ale po první dávce stejně chráněné není. Asi by bylo lepší zjistit si něco o očkování a v klidu jet na dovolenou a naočkovat po návratu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek