Očkování nedonošence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
20.4.07 10:38

Suri , naše malá se narodila 33+5 , tady jako nadonošenec , na radu neurologa , máme hib , zadarmo , pokud , navštěvujete neurologa a doporučí ho , máte očkování zadarmo :wink:
Děti narozeny od ledna také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
20.4.07 20:20

Štefko , Radim je 35+1tt s rizikovým porodem. Infanrix Hib jsme měli předepsám od neuroložky - sledovaným dětem ho psala automaticky (hrazený státem). Očkování mělo začít po ukončeném 6. měsíci, ale díky prokázené alergii na bílkovinu kravského mléka se odsunulo ještě o 2 měsíce později. Reakce na očkování vysloveně žádná. :D

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.4.07 08:01

Očkování nedonošence

Ahoj holky, moc vám děkuji za příspěvky. Včera jsem ješte různě rejdila po netu a hledala o tom HIBu… a asi se opravdu rozhodneme pro něj. Neuroložka nám jen řekla, že se může očkovat, ale nic víc. Papíry od ní mám bohužel v současné době u rehabilitační sestry.. stále jí zapomínám říci aby mi ji vrátila. Ale to by si naše dr. všimla že máme něco zadara. Ale dnes skočím na pohotovost, třeba tam chytnu i svoji dr. V noci nám zahoukala nannyna, malej byl spíše mimo dosah jako na straně postýlky, ale chci se jen optat co dělat zda stačí jít až ráno na obvod to nahlásit a dr. náš případně pošle na vyšetření.
Ale jinak v po volám svojí Dr. a optám se jí na ten HIB. Slyšela jsem že to doktoři nenabízí… tak budu zas vypadat jak štouravá máma, ale co bby člověk pro to svoje stvoření neudělal.

Díky holky… moc moc moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
23.4.07 11:45

Janičce jsem koupila infarix hexa (3 dávky), tu čtvrtou už dostaneme zdarma. Jani měla velkou reakci po očkování proti TBC, takže jsem nechtěla riskovat. Je dobře, že už tato vakcína je hrazena pojišťovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.4.07 13:55

Očkování nedonošence

Tak nám neuroložka napsala Infanrix HIB. Já si toho moc nevšímala. Netušila jsem,že se doktoři neposlouchají a že mi obvoďačka řekne tu HEXA. Musím jí tedy dneska zavolat že chci tu HIB. Já se původně tak jako tak rozhodla pro klasické očkování, tak jen to trošku vylepším a bude. Tak díky za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.4.07 14:00

Očkování nedonošence

Jo a nevim zda bude zadara, na to už se fakt asi dr. neoptam…ona uz takhle kouka divne..hiii… ale o prachy fakt nejde. Ona vi ze tomu novemu moc neverim..hiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek