Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj!
Nedávno tady proběhla diskuse, zda jít po očkování plavat. Mě by zajímalo jaké máte zkušenosti nebo názor na to, zda chodit po očkování normálně do školky nebo ne. Čeká nás třetí dávka na klíšťovku, při předešlých dávkách jsme žádnou reakci neměly, ale do školky jsme ještě nechodily. Tak teď nevím jak se zachovat, na očkování jdeme v úterý, tak jestli ji mám nechat doma další den nebo dokonce týdne, nebo chodit normálně do školky?
Co vy na to? Díky za názory Jana
Tak to sem nikdy neslyšela že by se třeba po očkování nesmělo do školky takže já bych dítko do školky normálně poslala zvlášť když už máte za sebou dvě dávky bez reakcí. Ale nejlepší bude když se zeptáš přímo doktorky až Vás bude očkovat…
Taky nas ceka treti davka klistovky. Predchozi dve byly bez reakce, takze ja bych do skolky normalne sla.
Ockovaly jsme klistovku zatim dvakrat a pokazde bez reakce. Treti davka nas ceka v dubnu, naockovat jdu v patek odpoledne, takze do skolky uz nepujde, ale normalne by sla.
Ahoj holky,
platíte za očkovací vakcínu a výkon? Uvažuji, že bych taky nechala naočkovat svoje zlatíčko, moc děkuji za info.
Zdravím ![]()
Dostal se ke mně tento dokument. Myslíte, že je to věrohodný, nebo to vytvořil nějakej amatér? Popravdě jsem o tomto stanovisku ještě neslyšela.
Díky za názory.
@kerrankin aha, díky, to mě nenapadlo! Já blb jsem to slepě opisovala
Fůů, to mám radost.