EMLA naplaste

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
27.2.07 12:19

EMLA naplaste

ahojte vsetky maminy. nasu malu coskoro caka prve velke ockovanie v troch mesiacoch. u kamosky z ciech som si nechala kupit naplaste emla. dufam, ze pomozu. ake s nimi mate skusenosti? a vobec ake mate skusenosti s ockovanim, velmi sa bojim vedlajsich reakcii.aj ked u nas na slovensku sa od tohto roku zacala bezne (bezplatne) pouzivat HEXA vakcina a ta by mala byt vpohode, ci nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1455
27.2.07 13:36

Ahoj, přeju ať Barunka zvládne všechno očkování co nejlépe.

Náplast Emla jsem měla, v podstatě má za cíl znecitlivět místečko, kam se pak píchá. Jenže - problém je v tom, že ty ji musíš nalepit před očkováním a v ordinaci jí sundají. A tam byl kámen úrazu. Sundavání byla taková kovbojka, že následné očkování hexavakcínou byla proti tomu brnkačka…

Druhou už jsem nepoužila…

A u očkování je důležité, aby bylo díťátko co nejvíc zdravé. Bez rýmy, kašle atd. Syn zvládl první hexa v klidu, po druhé měl čtyřicítky horečky a další zas v pohodě. Asi se v něm tenkrát něco tlouklo a to očkování nebylo v tu nejlepší dobu.

Určitě tu najdeš na hexa spoustu diskusí.
Hezký den.
 Et

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.2.07 14:28

dakujem za odpoved. to ze treba tu naplast odlepit ma ani nenapadlo… :roll: no ale teraz uz naozaj neviem ci ju pouzit alebo nie… dufam, ze mi napise strasne vela spokojnych maminiek, ze odlepenie naplaste je menej bolestive ako samotne ockovanie. prosim piste, piste :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
27.2.07 14:56

tak u nas ockovani nazivo a uplne v pohode knikla jen u vpichu emlu jsem mela v masti kdyz jsme sli na nausnice-to se sice taky musi zalepit ale ta naplast je setrna,takze sundavani nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek