Očkování Prevenar 2+1 cena

jaaaaaana
9.5.12 13:01

očkování prevenar 2+1 cena

Ahoj holky,
ráda bych se zeptala na zkušenost s očkováním prevenarem po 7. měsíci. Rozhodla jsem se pro očkování až po 7. měsíci v systému 2+1. nemáte někdo představu, kolik to potom stojí? Předpokládám, že už to není hrazené, ani částečně, z pojištění. Jde mi o prevenar, ale pokud má někdo zkušenost se synflorixem, budu ráda za každé info. Díky J.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
9.5.12 13:05

Já dávala dceři ještě později, stačily dvě dávky (je to teda už pár let). Nakonec nám to proplatila pojišťovna skoro celé, protože nám to vyšlo na přelom roku, takže každá dávka byla v jiném kalendářním roce a naše ZP dává na očkování dětem příspěvek 1000Kč na rok. Tak jen třeba máte taky takovou možnost. Mám OZP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
9.5.12 13:25

My máme synflorix, očkování ve 3 a 4měs a poslední vakcína nás čeká v půl roce, vše zdarma. Prcek měl po nich jen trochu ten večír zvýšenou teplotku a trochu 1 den po kňoural, jinak ok :palec: za mě doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
9.5.12 16:31

Ja myslim, ze kolem 1200 za davku, dala bych prevenar 13. Zeptej se v lekarne u dr nebo na netu, kolik to stoji presne. Ale cena se asi bude lisit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
9.5.12 19:42
A dávás to spolu s hexou? JA'jsem se tomu chtěla vyhnout, ale Nevím, jestli by nebylo lepší to splachmout najednou. ?.......itace] @Pelunka1 píše:
My máme synflorix, očkování ve 3 a 4měs a poslední vakcína nás čeká v půl roce, vše zdarma. Prcek měl po nich jen trochu ten večír zvýšenou teplotku a trochu 1 den po kňoural, jinak ok :palec: za mě doporučuji :palec:
  • Citovat
  • Upravit
15752
9.5.12 19:47

ja myslim, ze min prvni davku bys mela nechat zvlast. kdyby byla reakce at vis po cem to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.5.12 15:11

@jaaaaaana ty dvě dávky byly každá zvláš´t bez hexiny. Mudr. nám to dala na střídačku po 14 dnech s hexou,takže jsem byla 4× po 2týdnech a te´d v tom půl roce nám to dají najednou naposled s hexinou, jinak po hexině neměl reakci téměř žádnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek