Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já dávala dceři ještě později, stačily dvě dávky (je to teda už pár let). Nakonec nám to proplatila pojišťovna skoro celé, protože nám to vyšlo na přelom roku, takže každá dávka byla v jiném kalendářním roce a naše ZP dává na očkování dětem příspěvek 1000Kč na rok. Tak jen třeba máte taky takovou možnost. Mám OZP.
My máme synflorix, očkování ve 3 a 4měs a poslední vakcína nás čeká v půl roce, vše zdarma. Prcek měl po nich jen trochu ten večír zvýšenou teplotku a trochu 1 den po kňoural, jinak ok
za mě doporučuji ![]()
Ja myslim, ze kolem 1200 za davku, dala bych prevenar 13. Zeptej se v lekarne u dr nebo na netu, kolik to stoji presne. Ale cena se asi bude lisit
ja myslim, ze min prvni davku bys mela nechat zvlast. kdyby byla reakce at vis po cem to je
@jaaaaaana ty dvě dávky byly každá zvláš´t bez hexiny. Mudr. nám to dala na střídačku po 14 dnech s hexou,takže jsem byla 4× po 2týdnech a te´d v tom půl roce nám to dají najednou naposled s hexinou, jinak po hexině neměl reakci téměř žádnou ![]()
Ahoj holky,
ráda bych se zeptala na zkušenost s očkováním prevenarem po 7. měsíci. Rozhodla jsem se pro očkování až po 7. měsíci v systému 2+1. nemáte někdo představu, kolik to potom stojí? Předpokládám, že už to není hrazené, ani částečně, z pojištění. Jde mi o prevenar, ale pokud má někdo zkušenost se synflorixem, budu ráda za každé info. Díky J.