Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak ja tedy davala synflorix a ten jsem nedoplacela,nicmene jsem navic davcala Rotarix a ten jsem musela objednat v lekarne normalka na predpis,takze jsem ho tam i zaplatila,za dve davky jsem davala 5.200,– ale ted je to snad levnejsi.A pak jsem davala meningokoga a toho jsem take platila v lekarne,dostala jsem recept.A ted si nevybavuji,zda jsem neplatila 100 u dr za pichnuti.Ale to si nejsem jista…
Já dávám Prevenar13 a platím postupně při každé aplikaci 450 kč, už nás čeká až za půl roku poslední ![]()
Platila jsem loni za Prevenar 13 při každé dávce zvlášť nejprve po 300kč a při poslední to zvedli na 400kč
@HankaHK píše:
Platila jsem loni za Prevenar 13 při každé dávce zvlášť nejprve po 300kč a při poslední to zvedli na 400kč
Přesně takhle jsme to také měli.
i nadstandartní očkování jsem měla objednané u doktorky a připravené v ordinaci a platila jsem po každé dávce, kterou aplikovala.
Dávala jsem jen Prevenar a platila jsem každou dávku postupně při očkování.
rotarix ted stoji kolem 2600,–, my platili zatim prvni davku 1360,– na druhou jdeme pristi tyden
VZP proplaci myslim 500,–
Synflorix je tedkom plne hrazeny
Ještě jsem teda nic neplatila, ale u dr. jsem se zmínila, že bych ráda nechala prďolu naočkovat. Sestra řekla, že mi to objedná a příště to budeme mít připravený u nich v ordinaci a budu to platit celé jí. Za Synflorix a Rotarix budu platit 2700Kč. VZP opravdu dává příspěvek 500Kč na očkování Rotarixem, proplácí to zpětně na základě žádosti a předložené účtenky (pokud mám správné informace). Synflorix je bez doplatku.
Na rotaviry to musela objednat doktorka celé, takže platba komplet všech dávek dopředu. Dali jsem synflorix - nic jsme neplatili.
Ahoj já to dávala synkovi a bylo tzo na 3dávky platila se každá zvlášt . A pokud máš dobrou pojištovnu tak ti i 1 dávku proplatí , minulí týden jsem Jenu dala očkovat proti žloutence typu A a 1dávku mi proplacejí ![]()
Mám dotaz když se rozhodnu že dám synflorix až od 7 měsíce věku budu za něj platit?
Myslím že ano..hrazeno je to do půl roka si myslím.. nevím přesně my dávali prevenar13 3× očkování po 420,–
Čerstvé info z pondělka, kdy jsem se na toto ptala - ano pojišťovna hradí do 7. měsíce - nevím jestli ukončeného nebo do 6. ukončeného, ale malé je už přes 6. měsíců a měla ho „zadarmo“.
ahojte maminy,mam takovy blby dotaz,chtela jsem se zeptat davam dceri ockovani prevenar 13 a rotateg a chtela jsem se zeptat jak ste to platili,jestli hned vsechny davky tedy dopredu,nebo prubezne za kazdou davku nebo az ke konci ockovani?moc dekuji za odpovedi