Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat, je možné se nechat očkovat proti koronaviru i když mám trochu průjem, neřekla bych že je to infekčního původu, ale občas to tak mám asi je to z nějakého jídla, nebo myslíte že nevadí když se i přes to nechám očkovat?
Pokud to neni zrovna nic akutniho, tak nevadi. Taky jsem tak ockovana a bez problémů.
„občas to tak mám“ - no myslím, že před tím než se budeš očkovat, by to chtělo pořešit příčinu toho průjmu. Za mě by člověk při podstoupení jakéhokoliv očkování měl být na 100% zdravý. Oslabený organismus = vyšší riziko NU.
@vedma007 píše:
„občas to tak mám“ - no myslím, že před tím než se budeš očkovat, by to chtělo pořešit příčinu toho průjmu. Za mě by člověk při podstoupení jakéhokoliv očkování měl být na 100% zdravý. Oslabený organismus = vyšší riziko NU.
Tak ono se stejne ockuje v podstatě u každé nemoci. A pokud to je reakce na nějaké jidlo, tak je to stejne na dlouhé lokte.
@vedma007 ono jako si říkám, že by to mohla být alergie na nějaký určitý jídlo, nebo jen občas třeba sním něco nevhodného, či nějak zkombinuji potraviny, ale mám třeba průjem a hnedka druhý den mě to přejde, ale zase si říkám, že zas není tak vážné momentálně si hlídám co jím
Zdravím chtěla bych se zeptat, je možné se nechat očkovat proti koronaviru i když mám trochu průjem, neřekla bych že je to infekčního původu, ale občas to tak mám asi je to z nějakého jídla, nebo myslíte že nevadí když se i přes to nechám očkovat?