Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky chci se zeptat jaké máte zkušenosti s očkováním Rotateq máme jít na první očkování 11.11 a přemýšlím jestli to není spíše tahání peněz z maminek protože Synflorix je zcela zdarma a je to pomalu to samé hodně mi to známé rozmlouvají ale bojím se to dr. říci protože se mě na to ptala na prohlídce v 6 nedělí tak abych jí v tom nedělala bordel oni to objednávají nějak dopředu nevíte??? ![]()
Tak rotateq jsou rotaviry a synflorix pneumokoky. Neměl to byt synflorix a prevenar?
Já nevím mě dr. nabídla pouze Rotateq+Prevenar a Rotarix o Synflorix jsem se dozveděla od známích takže fakt nevím…
Chudak piskot na sinflorix a rotaviry bych uplne kadlal dejte jen zaklad at mate klid nic vic nepridavat my nemame nic ani jedno ockovani hodne stesti preji
Na rotaviry je ritarix a rotateq a oba jsou placené, na pneumokoky je synflorix a prevenar a prevenar se doplácí, synflorix zdarma.
@JitaPitterova píše:
Chci to očkování zrušit snad na mě nebude dr zlá
proc by mela je to tva svobodna volba pokud bude piskovat bezte k jiny
No právě nevím jestli to nějak neobjednávají nebo to mají nachystané v ordinaci ![]()
Tak jsem Šárce nenechala dát ani jedno ale jen Hexu ta je povinná a druhý den se mi celá po vakcíně osypala :/ takže tak