Očkování v těhotenství proti chřipce

522
18.1.13 17:48

ockovani v tehotenstvi proti chripce

Teda koukam na telku a DOPORUCUJI TEHOTNYM ockovani proti chripce! No nechapu, des! 8o. Kam tohle speje, chudak mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
18.1.13 17:52

Jo, mě bylo řečeno, že jsem šíleně nezodpovědná pokud se nenechám naočkovat do dvou týdnů. Ať si trhnou ploutví, fakt, doktůrci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
18.1.13 18:01

8o Ještě že nemáme televizi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
18.1.13 18:02

To si snad dělaj pr..l ne??? 8o A myslí tím obyčejnou nebo prasečí? Ono je to v efinále uplně jedno, já bych to do sebe nedala ani jako netěhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
18.1.13 18:09

Hlavně aby to za chvíli nebylo povinné 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
18.1.13 18:14

To máte jedno, do dětí se ty sajrajty začnou cpát ve velkém, jen co se narodí. Tohle proti chřipce alespoň nejdříve projde přes játra matky. Nicméně je to další příklad, jak potřebují udat vakcíny na trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
18.1.13 18:18

To není novina :nevim: první těhotenství od listopadu 2009 a hned na první KO na gyndě do mě dr hustila že se mám nechat naočkovat proti chřipce, že je sezóna :zed:, druhé těhotenství začátek září 2011 a totéž v bledě modrém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
18.1.13 18:19

Kdyby to bylo před těhotenstvím a před epidemií, tak se klidně naočkovat nechám. Lepší tohle, než prodělat v prvním trimestru chřipku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
18.1.13 18:22

Nevidela jsem, ale tohle uz tu bylo, kdyyz jsem cekala dceru :zed: sama mudra mi rekla, ze pokud to bude povinne, ani tak mi to nemuze doporucit a mela bych podepsat nesouhlas. A ze ministerstvo potrebuje vakciny udat. Ptala jsem se i odbornika a ten mi vyslovne rekl, ze v tehu jsou vyzkousene jen tetanovky, jinak by nic vlastni zene pichnout nenechal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.1.13 18:23

Přesně. já všude taky slíchávám od dr. že se těhotným očkování nedoporučuje. nějaké svinstva by do nás pořád cpaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.1.13 18:32

No tak vsadím boty, že za pár let povinné bude a budou to cpát do vylepšené Hexy - když tam může být žloutenka, tak už tam hoďme i tu chřipajznu.

• Citovat
  • Upravit
Naima
18.1.13 18:32

Kamarádce v těhotenství píchli černý kašel (v UK), že to tam řádí, tak jim to tam plošně hrnuli.

• Citovat
  • Upravit
Naima
18.1.13 18:33
@Baba píše:
Kdyby to bylo před těhotenstvím a před epidemií, tak se klidně naočkovat nechám. Lepší tohle, než prodělat v prvním trimestru chřipku.

Já nevím, ale manžel se předloni očkovat nechal a celou sezonu byl na hromadě, včetně chřipky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7576
18.1.13 18:45

Babi se nechava ockovat kazdy rok na radu obvodaka a kazdy rok je stejne nemocna :roll:

@Naima píše:
Já nevím, ale manžel se předloni očkovat nechal a celou sezonu byl na hromadě, včetně chřipky :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.1.13 18:49
@Háta_x píše:
Babi se nechava ockovat kazdy rok na radu obvodaka a kazdy rok je stejne nemocna :roll:

Chudina :roll:. U nás v práci to hradil zaměstnavatel, napřed do toho šlo strašně moc lidí a každý rok jich kvanta opadávala, teď už na to nechodí skoro nikdo, protože mají podobné zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek