Očkování ve 3.měsíci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.9.10 12:24

Očkování ve 3.měsíci

Ahoj chtěla bych se optat jestli máte zkušennosti s reakcí miminka na očkování ve třetím měsíci.Malou včera očkovali proti běžným nemocem-černý kašel,záškrt atd…a k tomu jsem si řekla i o očkování proti pneuokokovi.Dnešní noc byla plná křiku teplot a takhle se to opakovalo až do rána,ted je to v pohodě,ale bojím se,že to takhle bude i v noci…Mám panadol čípky proti horečce…Nemáte některá zkušennost co na malé zabírá,když mají takovou reakci?Nebo jak jim ulevit…Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
10.9.10 12:29

Ahoj. Myslíš hexavakcínu, že jo. Tak na první dávku měla Mája taky reakci - celkem vysokou horečku (naše doktorka Prevenar očkuje zvlášť). Ale měla ji jen večer, pak jsem dala trochu sirupu Panadol (ten se u tahle malých dětí doporučuje jen při reakci na očkování) - přepočítala jsem dávku podle hmotnosti Marušky. Kolem půlnoci už měla jen trochu zvýšenou a ráno úplně dobrý. Doktorka mě na to upozorňovala a říkala, že reakce bývají jen ten den nebo den po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.10 12:35

No tak to by bylo super já se právě bála,že ta reakce bude trvat víc dní,no mě zase říkala o těch čípcích,že prý jsou dobrý a horečka pak hned ustoupí.Já jsem v noci ten panadol neměla tak jsem jí dělala zábaly a horečka ustala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
10.9.10 14:39

tak Moje Terezka měla stejné reakce jako píšeš,ale ještě týden po očkování byla protivná pořád se jí to drží,v noci se mi začala častěji budit,což předtím nedělala,vříská ze spaní,…kamarádka to měla u dítěte taky a srovnalo se jim to až po druhým očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí