Velké červené fleky -komár?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14335
10.9.10 11:09

Velké červené fleky -komár?

Potřebovala bych radu. Zřejmě jde o maličnost, ale malého asi.. štípnul komár, ale tak, že má celý obličej, ucho doštípané a štípance jsou velikosti 2cm- rudé fleky, mokvající.
Myslím, že je to od komára, protož jsem ho včera dávala spát a měl jeden na tváří a po probuzení za chvíli jsem viděla že má na uchu a dva na líčku.
Nechaly byste to tak, je to ale docela škaredé, přijde mi nějaká velká reakce na štípnutí.Začíná mu to mokvat, protože si do toho leze, natíraly byste to něčím,přijde mi, že to má čímdál horší, protože si to i škrábe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12300
10.9.10 11:26

Aby si to neškrábala tak mu dej Fenistilový kapky. Nebo i Fenistilový gel a potřít. Jinak Adam měl taky hnusnou reakci na štípnutí komárem a nechtělo se to zahojit tak dostal mast Baktroban, je to myslím s antibiotikem a krásně se to zahojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
10.9.10 12:09

Tomášek má to samí a i když je to už přes mesíc,stále to je vidět,má 3 štípance na obličeji pod sebou :-(.te%d už to je ale světloulinké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
10.9.10 12:13

Souhlasím s tím, co bylo řečeno. Letos jsou ti komáři nějaký hnusný, fakt. Já měla tohle léto několik obr štípanců, co se mi ani nechtělo věřit, že to bylo od komára. Ale fakt jo, až i do fialova a fleky až boule velikosti dvacetikoruny, fakt hnus.
Fenistil kapičky jsou supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
10.9.10 12:26

ničím mu to nemaž jestli že to mokvá běž s ním k doktorovi!!!! Přece jenom je to na obličeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí