Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky
po dnešní probdělé noci plné slziček a vztekání, že nemůže dýchat, jsem se rozhodla koupit odsávačku na vysavač. Ale potřebuju ji vlastně hned. Dá se koupit třeba v lékárně nebo jen přes internet. Nebydlíme ve městě, tak abych tam nejela zbytečně. Moc děkuji ![]()
Ahoj,tak snad by ji mohli mit i v lekarne,ale nevim.No nejlepsi by bylo,kdyby sis do lekarny zavolala,at nejedes zbytecne.
Ahoj, taky jsme koupila v lékarně a to jsem byla zrovna u našich na vesnici, takže by jí měli mít snad všude. Vřele doporučuji, hned bude líp ![]()
dobrý nápad zavolat do lékárny
nějak mi to po té noci nemyslí
děkuji
Odsávačka na vysavač je super věc - z počátku jsem se jí bála, ale v roce a půl už prcek pochopil že mu to pomáhá a dokonce si s ní sám (pod dozorem) čistil nos
Hlavně nezapomeň dát vysavač na nejnižší stupeň sání
Držím palce ať ji seženeš, ale zřejmě taky budeš muset z počátku s dítětem trochu zápasit ![]()
Já prvně do lékárny volala a pak pro ni poslala tatínka, bez téhle odsávačky bysme se doma neobešli
Tady lze i najít, ve kterých lékárnách je skladem:
http://babyvac.cz/seznam.php
Ta odsávačka je parádní, já se toho taky zezačátku bála,že malýmu něco udělám nebo tak a ono ne . Dřív jsem s malým zápasila a pak už i u odsávání spinkal ![]()
všem moc děkuji, sehnala jsem jí nakonec v druhé lékarně, jsem zvědavá malému je teprve 6 měsíců, tak uvidíme, stačí když mu chci otřít nos a už se snim pomalu peru
ještě jednou díky moc za rady
![]()
jak ja lituju ze ji jeste nemam!!
uz jsem to hlasila mame at posle! ![]()
tak udržet ho je teda nadlidský výkon, ale funguje to skvěle, šup šup a je hotovo
všem nerozhodnutým vřele doporučuji
![]()
..já ji teda koupila teprve včera, ale řeknu vám, že lepší věcičku na snoplíky neznám
. Jen k ní nepoužívám vysavač, ale odsávám jednoduše pusou
(jako když se vysává na Moravě víno ze sudů). Normálně vezmu ten konec, který patří na vysavač do pusy a z hluboka natáhnu. Možná vám to příjde hloupé, ale u nás to funguje skvěle, maličký se toho vůbec nebojí a hlavně není věčný rachot z vysavače
, který nemusím ani já natož ten nemocný prcek
!!!Vřele tento způsob doporučuji všem mamčám co nesnáší vysavač a přeji minimální nutnost tuto odsávačku používat:mrgreen: !!!!
![]()