Posilování imunity školkových dětí

1853
8.9.10 10:08

posilování imunity školkových dětí

Ahoj tak po 2 dnech ve školce už je malej doma s rýmou kašlem dokonce měl i teplotu a afty. Čím posilujete imunitu u školkových dětí ,máte nějaké tipy jak nemocím předcházet?
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
8.9.10 10:11

Solná jeskyně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
8.9.10 10:20

a něco jiného solná jeskyně je fajn tam jsem chodili min.rok než nám ji zavřeli . Ale ted není kdo by tam s ním chodil ,když budu v práci. :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
8.9.10 10:24

Tady odkaz na článek o přirozeném posilování imunity :wink:

Posilování imunity

Nemůžu třeba říct, že by nám zabírali různé multivitamíny apod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
8.9.10 10:35

no právě v lékárně mi hned nabídli spoustu dpolnků stravy s tím ,že to zaručeně pomáh ,ale já tomu nějak nevěřím tak jsem chtěla další názory a
zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.9.10 10:38

ahoj my posilujem imunitu OK Alfa, malá ho brala týden a pak sice dostala angínu, ale průběh měla strašně mírný. A malý (17m) měl spálový bacil, začali jsme s tou Alfou a bacil už nemá. No a musí to být 100% tím, protože nic jiného jsem mu nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
8.9.10 10:55

OK Alfa plus a OK Omega plus, děti je berou už dva roky denně preventivně a od té doby jen občasné dvoudenní rýmičky, jinak nic… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
8.9.10 10:56

Já letos nasadila rakytníkový sirup, ředím ho dětem s vodou, chutná to jako džus. Moc nemocní sice nebývají, ale vitamíny se hoděj vždycky. :-D Je to příroda, koupíš i BIO a píšou, že by měl být i na imunitu.

Namátkou třeba tady: http://www.docsimon.cz/…-sirup-200ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
8.9.10 11:14

Od začátku srpna jsem loni dávala dceři Hlíváček a nemocná ve školce nebyla, pokud nepočítám rýmu.
Letos jsem zapomněla, začali jsme dávat Preventan junior, ale rýmu už má. Takže se vrátím k Hlíváčkovi, nám zabral. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21812
8.9.10 11:40

Pobyt dítěte na vzduchu, hodně pohybu, otužování, zdravá strava a pravidelný dostatečný spánek :wink: a víš kolik ušetříš za preparáty z lékárny. M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
8.9.10 11:43
mado píše:
Pobyt dítěte na vzduchu, hodně pohybu, otužování, zdravá strava a pravidelný dostatečný spánek :wink: a víš kolik ušetříš za preparáty z lékárny. M

jo to bychom měli ,ale na školkový bacily to viditelně nestačí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.9.10 11:50

Pokud budou třeba nemoci pořád za sebou a bylo by dítě víc doma než ve školce ( několik ATB), existuje preparát Bromchovaxon ( imunimodulans) podporuje vytvoření imunity proti typickým školkovým bacilům, bohužel na virové infekce nezabere… je na předpis, takže domluvit s doktorem. Každopádně já jako prevenci mažu malou večer tymiánovou mastía ( trochu za ouška a na hrudníček) a na polštář ji nastříkám trochu eucasolu (obě čistě přírodní silice) - jestli to bude mít efekt uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
8.9.10 12:26

Jak už bylo jednou řečeno.. Hlíváček aneb Hlíva ustřičná přírodní imunoglukan, otužování plus náké to cečko nebo multivitaminový sirup. Pak je ještě hodně dobré nechat dítě všechno ocucat aneb kontakt s bakteriemi..ale na to už je pozdě v případě školkového dítka :) Já všechno první dcerce sterilizovala a vytírala podlahy savem.. a výsledek mé přehnané úzkostlivosti byl jen ten že malá chytla kdeco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
8.9.10 12:54

hmm to znám my zas nemohli nikam chodit kvůli snížené imunitě a ted ten kolektiv je pro něj garda tolik bacilů dohromady. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
8.9.10 16:32

ahojky já dávám echineceový sirup a jsems pokojená dávala jsem malé vloni a osvědčil se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí